Dupa sase ani de casatorie, John Mulaney si sotia Anna Marie Tendler si- au incheiat oficial relatia .

,,Sunt intristata ca John a decis sa puna capat casatoriei noastre”, a spus Tendler, in varsta de 35 de ani, intr-o declaratie in urma anuntului de luni, 10 mai. ,,Ii doresc sprijin si succes pe masura ce isi continua recuperarea”.

Un purtator de cuvant al lui Mulaney, in varsta de 38 de ani, s-a adresat stirii intr-o declaratie catre Us Weekly , mentionand: ,,John nu va mai avea alte comentarii, deoarece continua sa se concentreze asupra recuperarii sale si sa se intoarca la munca”

Perechea instrainata a fost introdusa in timpul unei evadari din Massachusetts in 2010 si Tendler a stiut imediat ca este interesata de fostul scriitor Saturday Night Live.

,,Dupa o vacanta de grup la Martha’s Vineyard, John a calarit cu pusca in timp ce Anna conducea o masina de oameni acasa”, a reflectat cuplul la prima lor intalnire intr-o postare pe site-ul nuntii lor, ani mai tarziu. ,,A facut bucati toata calatoria si a ucis. La vremea respectiva, nu se intalneau, dar Anna stia ca vor fi la scurt timp. „

Mulaney a gasit o modalitate amuzanta de a se referi oficial la Tendler drept iubita lui dupa doi ani de intalnire.

,,Prietena mea este machiaja si coafura si imi tunde parul gratuit. As promova-o aici, dar am uitat complet numele ei „, a glumit el la New York Magazine in 2012. Cuplul s-a casatorit in iulie 2014, cu prietenul lor Dan Levy care a oficiat ceremonia.

,,Intr-o zi frumoasa si perfecta, m-am casatorit cu o femeie frumoasa si perfecta. Mi-as dori sa o pot trai din nou si din nou „, a scris Mulaney o fotografie de nunta a cuplului in acea luna.

Cei doi au continuat sa impartaseasca o privire asupra casatoriei lor si a iubitului lor buldog francez, Petunia, pe retelele sociale. Mulaney si Tendler chiar au lucrat impreuna la emisiunea sa de pe Broadway, Oh, Hello .

,,Au fost cele mai satisfacatoare lucruri pe care le-am facut in machiaj in intreaga mea cariera de machiaj”, a spus artistul de machiaj in timpul unui interviu acordat companiei Nylon in 2019. ,,Mi-a prelungit cariera in machiaj inca un an si jumatate. Am facut 140 de spectacole doar pe Broadway, care nu includ turneul si off-Broadway. Am trecut de la scrierea cartilor, care a fost foarte solitara, la lucrul la Broadway la ceva cu adevarat colaborativ si a fost atat de distractiv. „

Dupa 15 ani de sobrietate, comediantul s-a inscris intr-o unitate de reabilitare in decembrie 2020. El a cautat tratament pentru alcoolism si dependenta de cocaina in timpul unui program de 60 de zile din Pennsylvania.

La acea vreme, o sursa ne-a spus ca familia nativului din Chicago era mandra de decizia sa .

,,A fost o usurare pentru sotie si familie ca a facut check-in”, ne-a spus un insider . ,,A fost decizia lui John. Simplu si simplu, John a avut prea multe perioade de nefunctionare. Avea prea mult timp in cap. „

Insiderul a adaugat: ,,John a fost intotdeauna angajat in sobrietatea sa. Recaderea a devenit urata, dar alegerea lui a fost sa mearga la reabilitare, ceea ce i-a salvat viata „.

Inainte ca Mulaney sa caute ajutor pentru dependenta sa , Tendler se pare ca si-a sters toate conturile de pe retelele sociale si l-a urmarit. Derulati in jos pentru cinci lucruri de stiut despre sotia instrainata a lui Mulaney:

Ea este un guru de machiaj si un proprietar de afaceri. 5 lucruri stiu despre Anna Marie Tendler in urma despartirii sale de John Mulaney

Este proprietara de afaceri

Dupa ce a trecut de la slujba anterioara de machiaj si coafura, Tendler a inceput sa creeze abajururi victoriene personalizate.

„Imi place sa lucrez cu mainile mele. Cred ca doar pe baza acestui lucru, a face ceva artistic cu mainile mele este cu adevarat distractiv pentru mine si ceva care imi place foarte mult”, a declarat Tendler pentru Nylon in 2019 dupa ce si-a inceput afacerea online, Silk Parlor. ,,A fost cu siguranta distractiv, a fost o experienta de invatare, dar uneori este, de asemenea, surprinzator si greu”.

A parasit in liniste retelele sociale 5 lucruri stiute despre Anna Marie Tendler in urma despartirii ei de John Mulaney

Ea a parasit in liniste retelele sociale

The Pin It !: 20 Fabulous Bobby Pin Hairstyles autorul si-a sters initial conturile de socializare chiar inainte ca Mulaney sa se inregistreze intr-o unitate de reabilitare in decembrie 2020. S-a intors la scurt timp, pentru a-si elimina din nou prezenta de pe internet.