Vara este un moment minunat pentru a rezerva o vacanță care implică nisip, soare și momente bune cu familia și prietenii; totuși, dacă gândul de a cumpăra un costum de baie provoacă puțină anxietate, probabil că nu sunteți singura! Fiecare femeie este înzestrată cu o figură minunată, este doar o chestiune de a știi ce anume vă va flata cel mai mult forma corpului. Deci, care sunt cele mai bune costume de baie pentru tipurile de corp? Pentru a cumpara costumul de baie cel mai potrivit pentru tine, tine cont de urmatoarele detalii.

Cele mai bune costume de baie pentru busturi mari

Pentru un bust mare, este vorba de a avea un suport și o acoperire corespunzătoare. Un costum care funcționează pentru acest tip de corp este unul cu o croială dreaptă în partea superioară a si cu curele late. Bustul are nevoie de o sustinere suplimentara pentru a te simti confortabil, ceea ce inseamna ca trebuie sa te orientezi catre un sutien cu cupe. Poti alege fie costume de baie din doua piese, fie costume de baie dintr-o singura bucata, insa nu uita de cupe. Cele mai frumoase modele le gasesti pe https:/www.foxfashion.ro.

Cele mai bune costume de baie pentru bustul mic

Pentru un bust mai mic, detaliile in jurul sanilor pot ajuta la accentuarea bustului, detalii precum volanele si imprimeurile care arată pur si simplu fabulos. Sutienele cu cupe intarite te vor ajuta de asemenea sa iti maresti vizual bustul. Se recomanda a se evita sutienele de tip bandou care au tendinta de a micsora si mai mult bustul, mai ales pentru ca nu au nici un fel de burete suplimentar.

Cele mai bune costume de baie pentru solduri mari

În acest caz, șoldurile sunt în general mai late decât talia și bustul. Cele mai bune costume de baie pentru corpul in forma de para sunt cele care au câteva detalii distractive în partea de sus, cum ar fi volane sau au un model care atrage atenția asupra partii de sus si nu asupra partii de jos. In ceea ce priveste bikini, acestia ar trebui sa fie cu talie inalta pentru ca soldurile se para mai inguste.

Cele mai bune costume de baie pentru a ascunde burtica

Când talia este mai lată decât șoldurile sau aproape la fel de lata ca bustul, încercați să alegeți costume de baie care sa aiba un top colorat. Cosumele de baie dintr-o bucata sunt cele mai potrivite pentru a ascunde burtica.

Cele mai bune costume de baie pentru o figură compactă

Dacă sunteți, în general, subțire atat in partea de sus cat si in partea de jos, cheia este să creați o formă de clepsidră cu decupaje sau sa îmbrăcați imprimeuri luminoase pentru a da impresia unei figuri mai complete.

Cele mai bune costume de baie pentru forme de clepsidră

Pentru o formă de clepsidră, bustul și șoldurile au aproximativ aceeași lățime, dar talia este mai mică. În general, ideea este să alegeti un costum de baie care sa vă flateze curbele cât mai mult posibil! Pentru mai multe detalii despre alegerea unui costum de baie in functie de forma corpului, intra pe fashion365.ro.

Cele mai bune costume de baie pentru trunchi lung

Pentru acest tip de corp, cele mai potrivite costume de baie sunt cele din doua piese care au bikini cu talie inalta. Astfel, picioarele vor parea mai lungi iar partea de sus se va micsora semnificativ.