Un actor de renume mondial care merge la o petrecere si pozeaza pe covorul rosu cu iubita tinandu-se de mana, zambitor si foarte fericit, totul in cel mai natural mod. Vede cineva ceva ciudat in aceasta scena care se repeta de sute de ori la gale, ceremonii, petreceri si premiere? Fara drept? Ei bine, toate acestea se schimba cand esti Keanu Reeves. Actorul a participat la Gala LACMA Art + Film 2019 desfasurata la Los Angeles, 2 noiembrie, alaturi de partenera sa, artista Alexandra Grant, iar lumea a luat-o complet razna din diverse motive.

Merita ca aceasta aparitie sa fie surprinzatoare avand in vedere discretia extrema cu care protagonistul din „Matrix” si-a condus intotdeauna viata privata. De asemenea, poate provoca furori, deoarece este primul cuplu care a fost cunoscut oficial in doua decenii. Dar dincolo de asta, nu gasim niciun motiv convingator pentru care intreaga planeta comenteaza aceasta pozitie cu atat de entuziasm si atat de multe comentarii rautacioase. Deci ce sa intamplat? Pentru a ajunge la fundul chestiunii, este mai bine sa te pui intr-o situatie.

Povestea tragica (si nu binecunoscuta) a lui Keanu

Desi poate parea ca in viata unui star de cinema totul este glamour, petreceri si fericire, adevarul este ca actorul are in spate o poveste destul de tragica inca din copilarie. Tatal sau era alcoolic si l-a abandonat, mama lui a trebuit sa lucreze ca „stripper” pentru a intretine familia, sora lui s-a luptat cu leucemia de doua ori si a trebuit sa faca fata mortii unuia dintre cei mai buni prieteni ai sai din cauza unei supradoze la portile unui club de noapte devreme de Halloween. Da, vorbim despre River Phoenix, fratele mai mare al ultimului actor insarcinat sa dea viata personajului Joker, Joaquin Phoenix.

Desi partea cea mai teribila a povestii sale personale si, de asemenea, cea mai putin cunoscuta avea sa vina. In 1999, iubita lui, asistenta personala Jennifer Syme, era insarcinata cu primul copil al cuplului. Fata, pe care au numit-o Ava, s-a nascut moarta prematur. Dupa ce s-a confruntat cu ceea ce este probabil cea mai mare durere pe care o poate experimenta fiintele umane, cuplul s-a despartit si in 2001 Jennifer a murit intr-un accident de circulatie, care a ajuns sa-l scufunde pe actor din moment ce inca mai aveau o mare prietenie.

Cu toate evenimentele este mai usor de inteles ca Keanu a incercat mereu sa-si tina viata personala departe de public si presa. Si cu atat mai mult cand in 2010 a devenit tinta ridicolului si a memelor pe retelele de socializare dupa publicarea unei imagini in care aparea mancand singur intr-un parc parand abatut. Nimeni nu a avut mila de el si toata lumea il considera terminat. Nimeni nu si-a amintit de succesul unora dintre lucrarile sale precum „Speed: Maximum power”, „Ei il spun Bodhi”, „Dracula lui Bram Stoker” sau saga „Matrix”.

Dar Keanu este o persoana buna si merita sa i se intample lucruri bune. O spunem asa cum o simtim si asa cum o demonstreaza actiuni precum donarea de milioane de dolari in mod anonim, crearea unei fundatii care sa ajute la cercetarea cancerului si finantarea spitalelor pentru copiii bolnavi sau a avea nenumarate gesturi cu adeptii tai, cum ar fi sa devii o fotografie la o presa. conferinta cu o fana si familia ei in ciuda faptului ca unul dintre coordonatorii evenimentului a incercat sa o previna. Un alt exemplu ar fi refuzul de a folosi reducerea oferita de un angajat al cinematografului pentru a obtine un autograf de la actor, dar apoi sa se intoarca la box office cu o chitanta semnata pentru barul de film pentru ca acel fan sa aiba suvenirul mult asteptat.

Nu este suficient pentru a te face sa te indragostesti de el? Ei bine, aici va lasam o declaratie pe care a dat-o intr-un interviu ca daca nu va poate ajunge la inima, nu stim ce poate. „Banii nu inseamna nimic pentru mine. As putea trai timp de secole cu ceea ce am castigat deja. Ideea mea de fericire este legata de a sta in pat cu persoana pe care o iubesc, de a imparti cina cu prietenii sau de a merge cu motocicleta. Nu are nimic de-a face cu un sold bancar cu mai multe cifre”.

Acest 2019 pare sa fie anul lui in ceea ce priveste munca cu premiera „John Wick: Chapter 3 – Parabellum” si aparitia sa in filmul Netflix „Perhaps forever”. Ca sa nu mai vorbim de alte proiecte mult asteptate la orizont, cum ar fi „Bill & Ted Face the Music”, „The Matrix 4” si „John Wick: Chapter 4”. Dar, asa cum el insusi a spus putin mai sus, ideea lui despre fericire este legata de a sta in pat cu persoana iubita. Aici intervine ultimul tau partener.

Alexandra Grant este un artist care a facut parte din viata sa de aproape 10 ani cand au lucrat impreuna pentru publicarea din 2011 a cartii „Oda fericirii”. El a pus literele si ea ilustratiile. Aceasta combinatie s-a repetat in 2016 cu o alta publicatie intitulata ‘Shadows’ iar in 2017 a atins apogeul cand au creat editura X Artists’ Books. Asociatia lor profesionala a dus la o relatie pe care cercul sau cel mai apropiat o confirmase deja. „Prietenii lui sunt convinsi ca prietenia dintre Keanu si Alexandra a devenit romantica”, a declarat pentru „Life & Style” o sursa apropiata actorului. Si asa ajungem la prima lor poza impreuna pe un covor rosu.

Acest continut este importat de pe Instagram. Este posibil sa puteti gasi acelasi continut intr-un alt format sau puteti gasi mai multe informatii pe site-ul lor web.

Acest continut este importat de pe Instagram. Este posibil sa puteti gasi acelasi continut intr-un alt format sau puteti gasi mai multe informatii pe site-ul lor web.

Dupa ce am vazut peste tot imaginile pe care le-a jucat impreuna, am ramas fara cuvinte din doua motive. Primul lucru pe care si-a asumat toata lumea este ca Alexandra este mai in varsta decat iubitul ei pentru ca are parul alb nevopsit. Din pacate, suntem inca in acel punct in care o femeie nu-si poate arata parul ca este fara complexe. Si ca pana si regina Letizia se lauda deja cu parul gri cu mandrie.

Iar al doilea motiv este legat si de varsta. El are 55 de ani, iar ea 46, de altfel. Au doar 9 ani distanta, iar oamenii au aplaudat faptul ca Keanu nu se intalneste cu o femeie mult mai tanara decat el ca multi dintre colegii sai. Este chiar de aplaudat? In ce moment nu mai este normal ca un barbat de 55 de ani sa inceapa o relatie cu o femeie de 46 de ani? Suntem asa de presupus (sau vor ei sa fim) ca femeile de o anumita varsta ar trebui sa-si vopseasca parul, sa acopere anumite zone ale corpului care „nu arata la fel” sau sa fie inlocuite cu altele mai tinere? Nu pentru Keanu Reeves, iar daca deja ne placea mult de el, acum vrem doar sa-l cerem sa se casatoreasca cu noi inainte ca Alexandra sa ne poata invinge.