Bucurestiul are o scena de petreceri bine stabilita, care va va face sa dansati pana la primele ore ale diminetii. Este bine de stiut ca in timp ce scena petrecerilor si a clubbing-ului este in plina desfasurare in week-end, si zilele lucratoare ale saptamanii pot oferi, de asemenea oportunitati pentru relaxare si distractie.

Cluburile de top sunt deschise vineri si sambata. Un lucru e sigur: indiferent de ideea voastra de a petrece clipe de distractie, o veti gasi in Bucuresti, daca stiti unde sa mergeti. Indiferent daca va bucurati de o petrecere intr-un pub sau daca doriti sa faceti o nebunie intr-un club de inalta clasa in timp ce ascultati DJ-i celebri, Bucurestiul are tot ce va puteti gandi. Si ghiciti ce? Preturile nici macar nu se compara cu alte orase din afara.

Control Club

Situat in centrul Bucurestiului, Control este un punct de reper al vietii de noapte din Bucuresti. Terasa exterioara a clubului, deschisa in toate sezoanele, este locul unde puteti merge in fiecare zi pentru a consuma o bautura si a avea o conversatie relaxata. Totusi, cea mai buna zi pentru a merge la Control, ironic, este marti. Ceea ce a inceput ca o promotie happy hour menita sa aduca oamenii in club in cea mai linistita seara a saptamanii, s-a transformat intr-o institutie, rivalizand cu vineri ca cea mai buna noapte de iesit. Desfasurand in mod regulat concerte live, la Control veti gasi multa diversitate atat in acte internationale cat si in trupe locale, insa fanii de muzica electronica vor fi intotdeauna mult mai favorizati.

Gaia Boutique Club

La clubul Gaia Boutique, va asteptati la o petrecere alaturi de oamenii frumosi din Bucuresti care se amesteca cu celebritatile. Deschis cu mai mult de zece ani in urma, a castigat notorietate si si-a construit o reputatie cu petrecerile sale orientate spre moda. Evenimentele de joi sunt o traditie, deci, daca se intampla sa fiti in Bucuresti, programati noaptea pentru Gaia.

Silver Church

Un gastro pub pe zi, noaptea, Silver Church devine una dintre cele mai subevaluate destinatii de noapte din oras. Aerisit si recent renovat, a fost transformat dintr-un club de student, intr-o destinatie atractiva pentru viata de noapte. Vibratia lui relaxata atrage o multime mixta cu selectia sa eclectica de muzica si mai accesibila decat cele din, de exemplu, renumitul Centru vechi al orasului.

Loft

Oferind o alternativa mai comoda fata de cele mai mari locatii de petreceri ale capitalei din Romania, Loft atrage rapid o multime entuziasta. Un restaurant care serveste mancaruri delicioase asiatice in timpul zilei, iar noaptea devine un concurent pentru cluburile mai bine stabilite din cartierul Floreasca din Bucuresti.

Fratelli Social Club

Unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Bucuresti, pentru multi Fratelli, este asemanat cu o institutie de distractie pe timp de noapte. Aici, nimic nu este prea mult, asa ca aduceti tinuta si atitudinea cea mai excentrica si veti fi in regula. Ca si in cazul mai multor locuri de petrecere exclusiviste din Bucuresti, rezervarea unei mese este obligatorie pentru o noapte de distractie.

Nomad Skybar

Situat in centrul vechi plin de viata, impreuna cu alte pub-uri si cluburi, Nomad este locul preferat de dans in Bucuresti. Desi nu este intr-adevar un skybar, deoarece se afla la etajul al doilea, Nomad nu este un club, ci un bar de dans fantastic, unde muzica buna intalneste bauturi gustoase, precum si oameni de toate varstele. Indiferent de varsta, va veti distra cu siguranta la Nomad Skybar!

Bamboo

Este deja cunoscut faptul ca oricine vine la Bucuresti stie ca Bamboo este destinatia principala pentru distractie. In fiecare weekend, sute de oameni din intreaga lume condusi de aceeasi curiozitate si dornici sa se distreze, ajung la Bamboo sa experimenteze un nivel de divertisment unic.

BOA (Beat of Angels)

N-ati sti uitandu-va la fatada sa exterioara, dar BOA este absolut uluitor inauntru. Este amplasat intr-o sala enorma, care este complet plina de oameni care se bucura de muzica nu de la nu unul, ci de la doi DJ. Este numit pe buna dreptate unul dintre cele mai bune cluburi din Bucuresti si este adesea folosit pentru a descrie cat de uimitoare este viata de noapte din Bucuresti.

Club Gentlemen’s Private

De asemenea, Bucuresti este plin de baruri erotice, saloane de masaj si cluburi de noapte pentru adulti. In prestigiosul Club Gentlemen’s Private de pe Bulevardul Magheru, puteti petrece momente intime si sex cu fete frumoase in camere private de lux. Unele escorte din bucuresti acest club ar putea fi deschise sa va intalneasca in afara clubului pentru o intalnire.

Exista multe lucruri de facut in Bucuresti, dar putine dintre aceste lucruri sunt la fel uimitoare ca viata de noapte de aici. Fiecare club de noapte din Bucuresti este special in felul sau si practic, toate merita vizitate cel putin o data. Deci, daca aveti ocazia sa va bucurati de viata de noapte din Bucuresti, faceti acest lucru, pentru ca este o experienta de neuitat.