Pentru o viata armonioasa si o relatie fericita alaturi de partener trebuie in primul rand sa te iubesti pe tine! A te iubi pe tine insuti inseamna pur si simplu a-ti adori ceea ce e mai frumos de la viata si a face tot posibilul in a-ti indeplini visele. Sa vedem cum sa te iubesti mai mult pe tine insuti!

De cele mai multe ori, purtam pe umeri sentimente de vinovatie, de furie, regrete si chiar durere, de care nu ne este atat de usor sa scapam. Toate aceste sentimente negative ne saboteaza fericirea.

Reanalizeaza-ti principiile morale

Nevoia de a fi singur sau cu cineva, de a fi acceptat si dorit sau nevoia de placere pot determina actiuni in conflict cu pricipiile morale pe care le ai. Relatiile sexuale nepotrivite, placerile la limita moralitatii, micniunile spuse sau manipularea emotionala te fac sa te apreciezi din ce in ce mai putin, iar asta se vede prima data in comportamentul tau. Incearca sa schimbi ceva in tot ceea ce faci si sa fii mai multumita cu alegerile tale.

Alege-ti cu grija prietenii

Renunta la prietenii care te judeca sau care au prea multe prejudecati si care au o influenta negativa asupra ta. Inconjoara-te de persoane a caror parere sa conteze pentru tine. Trebuie sa inveti sa ignori oamenii rai.

Invata din greseli si nu le mai repeta

La fel de important este sa nu repeti greselile trecutului. Din orice experienta ai ceva de invatat. In plus, este bine sa te ierti pentru greselile din trecut, deoarece altfel nu te vor ierta nici cei din jurul tau.

Gandeste-te la ce ai realizat pana acum

Realizarile de pana in prezent sunt importante pentru oricine, si ai face bine sa te gandesti cum ai ajuns la aceste rezultate bune. Ce ti s-a oferit, cum te-ai dezvoltat, de unde ai plecat, sunt doar cateva dintre intrebarile la care ai putea raspunde.

Nu amana lucruri pe care trebuie sa le faci

Lasa scuzele deoparte si incepe chiar acum sa-ti traiesti viata. Du-te la un curs de formare profesionala, apuca-te de un sport sau ai grija de aspectul tau. Toate aceste lucruri te vor face sa te simti mai bine in pielea ta si sa te bucuri mai mult de viata.