Numele meu este Nicu Ovidiu Gheorghe

Ma consider o persoana amuzanta, spontana, careia ii place sa fie punctuala. De asemenea, sunt o persoana foarte curioasa si imi place sa analizez oamenii.

Am studiat la Telford College Engleza si Matematica, dupa care am urmat cursurile BA (Hons) Business Management la Universitatea Buckinghamshire New University, urmand a doua facultate in Crima si Justitie Penala la University of Gloucestershire. Dupa acestea am urmat cursurile Postgraduate Level 7 in Education, Management and Leadership si Level 8 in Strategic Management and Leadership Practice.

În prezent studiez la Buckinghamshire New University la cursul MSc Applied Forensic Psychology si PhD la Swiss School of Business Research.

Chiar îmi place ce studiez deoarece cred că este o modalitate de a imi cultiva viitorul atât din punct de vedere intelectual, cât și din experiențele adunate in toti acesti ani.

O parte din abilitatile si cunostintele pe care le-am dobandit in toti acesti ani sunt:  Computer skills (Linux), Problem solving skills, Communication skills (written and verbal), Organizational skills, Logical and critical thinking skills, Interpersonal skills, Self-motivation, Eager to deliver, Strategic Management, Education Management, Leadership Practice, Crime and Criminal Justice, Interest in technology, Psychology, Applications building, Web design, Programming si multe altele.

Lucrand in acelasi timp in cadrul Educatiei la Oxford Business College cu functia de Manager unde am invatat foarte multe despre educatie si eram responsabil de peste 5000 de persoane dar si de procesul de Admiteri, Marketing, Academic etc.

In acelasi timp am reusit sa dezvolt o comunitate in Educatie cu numele Community of Education pentru a ajuta foarte multe personae care doresc informatii legate de Educatie.

https://communityofeducation.uk/

https://schoolofeducation.uk/

Asta sunt eu ca persoana si voi studia in continuare pentru ca educatia este foarte importanta in viata.

Oamenii nu caută doar cunoaștere, ci și aplicabilitate practică. Având în vedere cele trei nevoi fundamentale ale unui om – mâncare, reproducere și somn – este clar că intenția principală este să le satisfacem, restul fiind secundar. În trecut, școlile erau preferate de câțiva oameni, deoarece aduceau bogăție, dar nu erau practice. Celelalte două nevoi erau cele esențiale. Astfel, în căutarea puterii, au remodelat Educația pentru a se concentra exclusiv pe Învățătură. Cu toate acestea, în insulele grecești din Marea Egee, unii indivizi au ales să iasă din acest sistem și, în loc să urmeze căile impuse, au devenit interlocutori excelenți, căutând răspunsuri prin îndoială.

Educația este procesul prin care oamenii își descoperă și își dezvoltă potențialul pentru a se adapta la lumea înconjurătoare. Iar, învățarea este ghidată de cei cu experiență, care îi îndrumă pe ceilalți să-și descopere singuri capacitățile. Educația se naște din interiorul individului, iar învățarea este un aspect esențial al acestui proces. Prin învățare, persoana înțelege și asimilează ceea ce se află în afara sa, întorcând în lume transformat și aplicat în mod unic și personal, ceea ce numim educație.

Te invit sa imi oferi un comentariu la acest articol cu o prezentare personala pe care tu o folosesti astfel incat si alte persoane sa fie inspirate de exemplul tau.

Pe curand,

Nicu

level-8.png

level7.png

crime-and-criminal-1.png

bucks-2.png