Este dificil pentru orice femeie sa iasa dintr-o relatie, in special daca cel care doreste despartirea este partenerul. Daca ai probleme in relatia de cuplu si vrei sa stii daca te mai iubeste sau daca vrea sa se desparta de tine, fii atenta la semnele de mai jos. Comportamentul lui iti va spune cu mult inainte ce are de gand.

Este ocupat. Sau mai bine zis este prea ocupat sa se vada cu tine, insa nu-si neglijeaza prietenii. Iti spune ca are prea multa treaba la birou, dintr-o data e prea obosit sau e chemat de prieteni sa petreaca alaturi de acestia, singur. Daca vezi ca nu iti mai acorda atentie, atunci cu siguranta ceva este in neregula.

Nu-ti raspunde la telefon. Il suni de cateva ori, insistent, iar el nu da niciun semn de viata. Sau iti raspunde intr-un final si te intreaba de ce ai fost atat de insistenta. Sau mai rau, raspunde, si iti inchide scurt, pe motiv ca nu poate vorbi acum. Toate aceste scenarii sunt cat se poate de reale, iar daca esti pusa in fata unei astfel de situatii mai bine paraseste-l tu pe el inainte.

Prietenii lui se “feresc” de tine. Atunci cand un barbat doreste sa puna capat unei relatii, primii care vor afla vor fi prietenii lui. Din acel moment nu vei mai fi pe placul lor si vor incerca sa te evite sau se vor purta ceva mai distant cu tine. Ei deja cunosc viitorul relatiei voastre.

Nu te mai numeste “iubita”. De obicei, cand barbatii isi prezinta partenerele in fata oamenilor noi, le vor prezenta sub numele de “iubita” (“Ea este iubita mea Alexandra!”). Daca vezi ca incepe sa te prezinte drept “prietena” inseamna ca ai decazut din rangul de “iubita”.

Evita conversatiile serioase. Ti se pare ca se poarta ciudat si incerci sa vezi despre ce e vorba. Insa de fiecare data cand vrei sa ai o discutie serioasa cu el se eschiveaza, pleaca sau refuza categoric sa vorbeasca. In mintea lui deja este o risipa de timp sa iti mai explice ceva.

Minte. Cheia unei relatii de durata este increderea, sinceritatea si loialitatea. Primul lucru pe care il va face atunci cand vrea sa se desparta de tine este sa minta. Te va minti la inceput in legatura cu lucruri minore, apoi minciunile vor fi din ce in ce mai ample. Va ajunge sa te minta unde este, cu cine sau ce face. Daca are ceva de ascuns nu-i de bine.

A incetat sa fie afectuos. Daca pana acum te saruta in public, va tineati de mana sau stateati unul in bratele celuilalt in parc, si acum nu mai face nimic din toate lucrurile acestea, inseamna ca nu mai are aceleasi sentimente pentru tine. O data ce sentimentele pentru tine s-au racit, el va fi dn ce in ce mai distant si se va departa din ce in ce mai mult de tine.

Certuri mai dese. Nimic din ce faci nu ii mai convine, chiar daca inainte nu avea nicio problema. Daca isi schimba rapid preferintele inseamna ca ceva s-a intamplat. Fie nu te mai vrea, fie isi da seama ca nu poate sta langa tine o viata intreaga, etc. Atunci cand vezi ca va certati din orice motiv, mai bine i-ai spune prima “adio”.

Iti spune ca nu te mai iubeste. Din punctul meu de vedere, barbatii care sunt in stare sa recunoasca si sa-i spuna partenerei ca nu mai simte nimic pentru aceasta, sunt cei mai de apreciat si cei mai sinceri. Chiar daca este o lovitura dura pentru noi, cel putin suntem puse in fata adevarului, si nu trebuie sa traim o minciuna. Insa majoritatea barbatilor nu vor avea curajul sa spuna ca nu-si mai iubesc partenera si o vor “chinui” cateva luni bune cu metodele de mai sus, pana cand partenera va alege sa plece. In acest fel barbatii pot spune ca nu a fost vina lor ca nu a mers relatia.