Oricine are probleme cu tenul, cu celulita, cu vergeturile, mainile crapate, buzele uscate si lista poate continua la nesfarsit. Din fericire, chiar daca te confrunti cu aceste probleme, asta nu inseamna ca trebuie sa te dai batuta si sa nu combati in niciun fel toate aceste mici probleme ale pielii. Sa descoperim impreuna care sunt cele 7 trucuri de frumusete pe care trebuie sa le stii!

Vrei o piele mai ferma? In acest caz avocado iti sare in ajutor. Poti folosi pulpa de la un avocado foarte copt, facuta piure si amestecata cu putin ulei de masline sau 1 lingurita de miere pe fata, gat si decolteu pentru a impiedica lasarea prematura a pielii.

Vrei dinti albi? Uita de tratamentele extrem de costisitoare din cabinetele stomatologice care iti pot afecta chiar si smaltul si imprieteneste-te cu un vechi truc: bicarbonat de sodiu amestecat cu putin suc de lamaie. Daca ai dintii sensibili incearca sa amesteci acest preparat cu o pasta de dinti special conceputa pentru problema ta dentara.

Vrei sa scapi de cearcane? Cearcanele apar din cauza lipsei somnului si a unei hidratari corespunzatoare (insa pot fi si mostenite). Cele mai bune tratamente naturiste impotriva cearcanelor sunt castravetii proapeti sau perele de toamna folosite drept comprese direct pe ochi.

Vrei sa scapi de cosuri? Pasta de dinti si parfumul sunt vechi trucuri pe care le foloseai atunci cand vroiai sa scapi rapid de un cos. Insa cu siguranta nu stiai cat de folositoare pot fi si picaturile pentru ochi. Pune 2-3 picaturi pentru ochi pe cos, asteapta sa se usuce timp de 5 minute, apoi aplica in mod normal fondul de ten. Picaturile de ochi au rolul de a acoperi roseata din jurul cosului.

Vrei un ten hidratat? Chiar daca cremele din comert isi fac de cele mai multe ori datoria, ai putea sa incerci din cand in cand si puterea minunata a fructelor. Zdrobeste o piersica si aplica-i pulpa pe toata suprafata fetei, a gatului si decolteului si las-o sa actioneze 15 minute, dupa care clateste cu apa calduta. Tenul tau va fi mult mai hidratat si luminos.

Vrei piele mai catifeata? O piele catifelata se cunoaste dupa ingredientele pe care le folosesti. Renunta la scruburile din comert si opteaza pentru ceva preparat chiar de tine. Amesteca putin gel de dus cu ceva abraziv precum malai, zahar sau tarate si maseaza intreg corpul cu acest preparat in fiecare saptamana sub dus.

Vrei sa scapi de celulita? Daca inamicul tau nr. 1 este celulita, atunci vei avea nevoie de multa rabdare sa o invingi, deoarece nu se lasa cu una cu doua. Insa tu esti mai puternica si ai la indemana un truc extraordinar: cafeina. Din zatul care ramane de la cafea pregateste o crema pentru masaj sub dus. Amesteca zatul de cafea cu miere si putin ulei de masline. Daca produsul este prea inchegat poti adauga putin gel de dus. Maseaza bine zonele afectate de celulita timp de minim 2 saptamani, zilnic, atunci cand faci dus si vei observa imediat diferenta.