De ceva timp fostul edil al capitalei nu se mai simte deloc bine, si nici analizele nu au iesit asa cum trebuiau, semn ca starea de sanatate se inrautateste. In ciuda problemelor de sanatate pe care le are si care i-ar putea fi fatale, Viorel Lis inca mai gaseste puterea sa priveasca totul intr-o maniera optimista si crede ca va muri cu zambetul pe buze.

Din fericire, sotia acestuia, Oana Lis, este alaturi de el si ea este cea care se ocupa de medicamentele lui Viorel.

„Sunt sub tratament, analizele nu mi-au ieşit bune, RMN-ul a ieşit aiurea, iau vreo 12 doctorii dimineaţa, la prânz şi seara. Costă destul de mult, Oana se ocupă de asta. Mă simt bine, măcar pot să merg, să vorbesc. Eu am probleme la cap, nu la picioare! Câteodată mă ia aşa un tremurat ca un cutremur, dar cu doctoriile astea mă simt mai bine.

Nu sunt deprimat. Din contră, îmi trăiesc viaţa, mereu sunt pus pe glume, râd şi cred că o să mor râzând. Eu vreau să trăiesc… Cât trăiesc, trăiesc! Am nevastă tânără, mă distrez, mă plimb. Mă uit la TV, merg şi la păcănele, pun la pariuri. Nu bag bani mulţi! Nu joc pentru câştig, joc să mai uit de minunile astea de probleme, să treacă timpul.

Oana e deprimată! Are mai multe… În primul rând e supărată pentru mine, apoi trebuie să îşi facă şi ea analizele şi mai e supărată şi din cauza familiei ei… Dar ea aşa a fost mereu, mai slabă de înger, mai fricoasă! Mereu i-a fost frică de avion, de uşi, are frică de tot! La mall niciodată nu intră pe uşile automate, le preferă pe cele laterale…” a spus Viorel Lis pentru ziarul Ring.