Dupa numai 6 saptamani de mariaj, cel mai celebru cuplu din Romania se pare ca nu se intelege atat de bine pe cat ar trebui. Apropiatii spun ca Bianca si Victor Slav sunt in pragul divortului, motivul fiind mediatizarea prea intensa a relatiei lor de catre Bianca. Pana sa fie cu Bianca, Victor era un barbat care nu aparea in revistele de scandal si isi traia linistit viata. Insa totul s-a schimbat cand a cunoscut-o pe Bianca Dragusanu, care in mai putin de 1 an i-a devenit sotie.

Victor se simte folosit. Este ca o marionetă în relaţia cu Bianca. Cea care a greşit de la început este ea. Bianca se pare că încă se mai întâlneşte cu Adrian Cristea, ba chiar Victor i-ar fi văzut împreună şi asta a fost picătura care a umplut paharul.

De când s-a întors din Dubai, s-ar fi întânlit de mai multe ori cu fostul iubit, lucru care l-a scos din sărite pe Victor. Lucrurile au degenerat şi de câteva zile se ceartă fără perdea. Scandalurile sunt tot mai intense„, au povestit prieteni ai lui Victor pentru Click.

Contactata prin telefon, Bianca nu a putut infirma sau confirma vestea, semn ca intre cei doi proaspeti insuratei sigur lucrurile nu merg bine.

„Dacă aş divorţa nu aş fi la televizor. Anda a declarat nişte lucruri şi trebuie să o credem. Nu pot să confirm şi nici să infirm acele mesaje pentru că îmi fac rău singură. Cunosc conţinutul acelor mesaje. Fiecare poate să înţeleagă ce vrea. Nu trebuie să mă destăinui. Dacă Anda a declarat ceva, prefer să o cred. Nu am văzut concret mesajul.

I-am zis lui Victor că m-am întâlnit cu Adi şi că ne-am pupat pe obraz, dar i s-a părut coincidenţa prea mare” a declarat Bianca pentru Antena1.