Supermodelele anilor ’80 -’90 nu imbatranesc niciodata. Dovada stau campaniile publicitare in care sunt solicitate sa apara mereu, dar si faptul ca sunt inca un etalon de frumusete printre tinerele cu jumatate din varsta lor.

Heidi Klum

Heidi Klum a renuntat la haine pentru o campanie Astor Cosmetics. In imagine, corpul lui Heidi este pictat din cap pana-n picioare intr-o paleta variata de culori.

Heidi a pozat fara piese vestimentare care sa o incomodeze si pentru editia germana a revistei Glamour, in numarul din august 2011.

Elle Macpherson

Arata incredibil la cei 49 de ani ai sai, iar Elle Macpherson, The Body, a dorit sa impartaseasca secretele sale pentru un corp perfect si cu cititorii revistei Fitness: “Fac in fiecare zi o ora de activitati fizice. Le combin.Daca sunt la munte, schiez, daca sunt la mare, inot. Dacă nu, fac yoga sau spinning ”

„Am aproape 50 de ani, asa ca evident ca nu mai am acelasi corp pe care il aveam la 20 de ani. Insa, cu siguranta nu mai am nici aceeasi mentalitate, cand sunt cuprinsa de insecuritate. Motivatia mea este sa ma simt plina de viata, pasionala, rabdatoare, puternica si sanatoasa. Acestea sunt cu mai multe importante pentru mine decat sa ajung la un anumit numar de kliograme, iar aceste lucruri ma fac sa consum anumite alimente si sa fac sport ”, a mai adaugat Elle.

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer le pune la incercare imaginatia barbatilor intr-una din campaniile Guess, dupa 20 de ani de la inceputul colaborarii intre supermodelul german si brandul american. Claudia este imaginea campaniei publice pentru sarbatorirea a 30 de ani de la infiintarea comaniei.

„Supermodele cum am fost noi odată nu mai există”, a delarat Claudia pentru revista Vogue.

Eva Herzigova , Helena Christensen și Claudia Schiffer

Ce este mai bine decât trei supermodele impreuna? Eva Herzigova, Helena Christensen și Claudia Schiffer s-au reunit pentru un pictorial sexy pentru revista iD.

Linda Evangelista

Cunoscuta si ca “modelul cameleon”, Linda Evanghelista demonstreza ca inca mai are sex-appeal pe coperta revistei V.

„Noi nici nu ne trezim pentru o suma mai mica de 10.000 de dolari”, declara Evagelista in anii ’90, referindu-se la ea si la colegele sale supermodele. Si-a castigat porecla de “cameleonul” pentru schimbarile sale foarte dese de look.

Cindy Crawford

Varsta se pare ca nu este decat un numar pentru Cindy Crawford. Vedeta a fost fotografiata in bikini in timp ce se plimba, alaturi de o prietena, pe Riviera Franceza. „Am grija de mine si de corpul meu la fel cum o faceam si la 20 de ani, insa nu vreau sa fac din asta o obsesie”, a declarat Cindy.

Kate Moss

Kate Moss, inca mai straluceste dupa 20 de ani in lumina reflectoarelor. Desi a trecut prin mai multe scandaluri de-a lungul carierei, Kate Moss se afla pe locul 3 in topul celor mai bogate supermodele din lume, cu incasari de 13.5 milioane de dolari in 2011.

Naomi Campbell

Naomi Campbell a aparut pe copertile a mai mult de 500 de reviste din lumea intreaga. Desi acum este mai mult cunoscut pentru temperament sau coleric si firea agresiva, diva inca se mai bucura de popularitate, prezinta in unele din cele mai importante show-uri de moda si poza pentru cele mai renumite branduri.