La o saptamana dupa ce fostii au fost fotografiati la casa ei din Los Angeles la sfarsitul lunii aprilie, Lopez, in varsta de 51 de ani, si Affleck, in varsta de 48 de ani, au fost observati in Montana. Surse spun oamenilor ca au fost fotografiati calarind intr-o masina impreuna langa o statiune din Big Sky, unde Affleck are o casa. A fost vazut la volan cu Jennifer pe scaunul pasagerului. Fotografiile iesirii lor au fost publicate de The Daily Mail .

„[Jennifer] a petrecut cateva zile cu Ben in afara orasului. Au o legatura puternica. Totul a fost rapid si intens, dar Jennifer este fericita”, spune o sursa OAMENILOR despre perechea care a fost vazuta mai tarziu ca soseste inapoi in LA sambata un avion privat.

Lopez si Affleck au fost angajati in 2002 si au aparut in titluri de ,,Bennifer” in anii lor impreuna, chiar jucand roluri in filmele Jersey Girl si Gigli . Acestia si-au amanat zilele nuntii din 2003 inainte de a fi stabilite sa mearga pe culoar, apoi impartite oficial pana in ianuarie 2004.

Inainte de observarea din Montana, Lopez si Affleck au participat si au participat la evenimentul VAX LIVE: Concert to Reunite the World , difuzat sambata. (Nu au fost fotografiati impreuna la locul din LA.)

Si cu o zi inainte de observarea din Montana, Lopez si Affleck au impartasit tributele de Ziua Mamei pe retelele de socializare despre familiile lor, acesta din urma afisandu-si aprecierea fata de fosta sotie Jennifer Garner , cu care impartaseste fiicele Violet, 15 ani, Seraphina, 12 ani si fiul Samuel , 9. Intre timp, Lopez a impartasit fotografiile gemenilor ei de 13 ani, Max si Emme, pe care ii impartaseste cu fostul sot Marc Anthony.

„Au multa dragoste unul pentru celalalt. S-au admirat intotdeauna unul pe celalalt”, a declarat recent o sursa pentru OAMENII lui Lopez si Affleck.

„Sunt prieteni. Au fost intotdeauna prieteni si s-au vazut de-a lungul anilor”, a declarat in aprilie un insider .

Luna trecuta, Affleck a comentat stralucirea lui Lopez intr-un interviu acordat InStyle, cand mama a doi copii a realizat coperta publicatiei sale Beauty Beauty Issue. „De ce arati la fel ca in 2003 si se pare ca am 40 de ani … cel mai bine?” a glumit in timp ce Lopez a spus mai tarziu revistei: „Nu am niciun secret [de frumusete] in afara de JLo Beauty – si le dau tuturor tuturor cu fiecare produs. Ben este amuzant! Inca arata si el destul de bine”.

Stirile despre iesirile lui Affleck si Lopez vin dupa ce ea si fostul logodnic Alex Rodriguez au lansat o declaratie comuna pe 15 aprilie prin care anunta sfarsitul logodnei lor. Mai multe surse au confirmat anterior OAMENILOR ca Lopez s-a despartit in cele din urma de Rodriguez, in varsta de 45 de ani.

Affleck s-a intalnit anterior cu actrita Ana de Armas. Adanc Water joci alaturi de divizat in ianuarie , dupa prima fiind legata romantic la inceputul anului 2020.