De curand, Carmen Bruma si Mircea Badea au anuntat oficial ca vor deveni parinti, dupa ce presa suspecta deja acest lucru. Pana acum sarcina a decurs cat se poate de normal, iar Carmen isi doreste sa aiba un baietel. Aceasta a vorbit despre sarcina ei in cadrul emisiunii WOWbiz.

„Sper sa decurga normal sarcina si sa fac tot ceea ce depinde de mine ca lucrurile sa fie ok. Eu am decis sa fiu foarte bine informata. M-am gandit initial la ce are nevoie el si apoi la ce am eu pofta sa mananc. Sunt convinsa ca venirea lui pe lumea imi va schimba viata. Simt ca va fi baietel.

Nu m-am speriat foarte tare. Am vorbit cu medicul care imi supravegheaza sarcina si m-a linistit. El mi-a zis ca greturile in timpul sarcinii sunt benefice, dar sa nu se ajunga la un fel de obisnuinta. Nu sunt nici prima, nici ultima femeie care este insarcinata. O sa incerc sa nu o iau razna, sa nu ma panichez. Imi doresc foarte tare sa pot naste natural. Din pacate nu e o alegre pe care pot sa o fac, doctorita imi va zice daca pot sa fac asta sau nu. Eu vreau sa nasc natural.”, a spus Carmen la WOWbiz.