Dupa succesul inregistrat cu “Here’s to never growing up”, Avril Lavigne prezinta un nou single de pe urmatorul album de studio.

“Rock N Rolla” se numeste cel de-al doilea single promovat de Avril Lavigne de pe cel de-al cincilea album de studio, inca fara titlu, care este programat pentru lansare in luna septembrie, prin intermediul Epic Records.

Piesa a fost produsa de Max Martin (Britney Spears, Katy Perry, Lady Gaga) si a fost scrisa de Avril in colaborare cu sotul ei Chad KroegerRichard GoranssonDavid Hodges (fostul membru de la Evanescence), Jacov Hindlin si Peter Svensson.

“Pentru mine, rock’n’roll-ul este un mod de viata – este moda, spirit, iar piesa este similara single-ului precedent, ca mesaj”, a declarat Avril.

“Rock N Rolla” a avut premiera astazi prin intermediul rocknroll.avrillavigne.com si este programata sa fie lansata pe iTunes pe 23 iulie. Cantareata are in plan de a lansa si un lyric video cu filmulete de la fanii incarcate pe Instagram, asa cum a facut si cu primul single “Here’s to never growing up”, lansat la inceputul lunii aprilie. PLAY!

Noul album al lui Avril Lavigne este foarte divers, conform declarațiilor artistei, imbinand balade cu pian și orchestrație cu piese energice pop-rock și chiar melodii heavy. “Am o piesa mai heavy pe album pe care eu și Marilyn Manson am denumit-o ”Bad Girl”, a marturisit Avril pentru Billboard, indicand faptul ca a colaborat cu acesta. In ce privește finalizarea materialului discografic și apariția pe piața, artista a spus ca iși dorește sa mai compuna cateva piese inainte de a stabili data lansarii. “Deocamdata inca mai am treaba la studio. Deși albumul e cam gata vreau sa mai compun o piesa. Vreau sa mai scriu cateva melodii pentru mine, e foarte important sa fac asta.”

Va place noul single Avril Lavigne, “Rock N Roll”?