Ce au dezvaluit bodyguarzii vedetelor, paginii de mondenitați RadarOnline.Com?

1. Jennifer Aniston

Ii place sa se plimbe prin casa pe jumatate goala, spune fostul ei bodyguard. „Cand raspunde la ușa, dimineața, iese intr-un maieu scurt cu bretele și chiloței. Aș putea spune unde sunt toate alunițele de pe corpul ei, de cate ori am vazut-o dezbracata.” 

2. Mary-Kate Olsen

Fostul bodyguard istorisește despre artista: „Atunci  cand iși cumpara un costum nou, nu are rabdare sa ajunga acasa, se așaza pe bancheta din spate, se dezbraca de toate hainele și le pune pe cele noi. Am vazut-o de multe ori in oglinda retrovizoare. Ii face pe boyguarzi sa se simta stanjeniți, dar nu au ce face, trebuie sa o protejeze!” 

3. Angelina Jolie și Brad Pitt

„Sa accepți sa fii garda de corp la ei, inseamna ca ești nebun!”, a declarat unul dintre angajații cuplului, povestind cum era la inceput, cand, ori de cate ori suna Jennifer Aniston, pe Angelina o apucau istericalele, iar tendința ei era de a arunca cu cuțite in pereți, la fiecare argument pe care il puncta.

4. Julia Roberts și Danny Moder

Sunt „murdari tot timpul; jegoși”, spune un fost angajat, care povestește ca actrița nu se spala cu zilele, pentru ca ii place… propriul miros.

5. Pink

Un fost bodyguard al cantareței spune ca acesteia ii cam placea sa bea, amestecand bauturile. In 2008, ar fi fost atat de beata, incat a leșinat pe un scaun, la Playboy Mansion. Intre timp, artista s-a cam lasat de baut…

6. Paris Hilton

Deși este foarte bogata, apetisanta blonda are „degete lipicioase”. Adica… e cleptomana. Una dintre fostele sale garzi de corp spune ca aceasta fura tot ce-i pica in mana, de la jachete la bijuterii și pantofi, „tot ce nu e batut in cuie de podea”.

7. Johnny Depp

Daca e sa-i dam crezare fostului sau angajat, lui Johny Depp nu-i place shoppingul. Nu obișnuiește sa mearga la cumparaturi, in marile magazine, nici macar ca sa-și cumpere haine. Cere oferta magazinelor, alege ce-i place, apoi bodyguarzii ii aduc acasa produsele, sa le probeze. „Nu vrea sa fie considerat o celebritate de tip Hollywood, cu toata viața la vedere”…

8. Miley Cyrus

Fosta vedeta a serialului cu Hannah Montana este considerata de un fost bodyguard „un mic diavol al cheltuielilor”. Ii plac plimbarile costisitoare cu limuzina și se amuza distrugand lucruri scumpe.

9. Lindsay Lohan

Una dintre garzile ei declara:  „Sa o pazești e un adevarat coșmar. Ma rugam in fiecare noapte sa nu moara pe tura mea!”, mai ales ca artista obișnuiește sa amestece medicamentele cu alcoolul. Un alt fost angajat spune ca tanara lasa o mizerie de nedescris in urma ei, „e in stare sa transforme o camera frumoasa de hotel intr-o cocina!”.

10. Britney Spears

Fosta „virgina a Americii” a trecut prin niște etape groaznice, mai ales cand se ingrașase peste masura și ajunsese sa nu-i mai pese de cum arata. Ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, prinsese patima drogurilor și nu se sfia sa umble complet goala in fața bodyguarzilor ei.  Acum lucrurile s-au intors din nou pe un fagaș bun. Cantareața și-a reluat turneele, ba chiar a avut și rolul de jurat la X Factor.