In seara zilei de joi, 26 august, prin canalul YouTube al cantaretei americane cu radacini latino Selena Gomez , a avut premiera prima si cea mai dulce colaborare muzicala a ei cu cantaretul si compozitorul columbian Camilo.

Sub titlul 999, interpretii au dat viata unui videoclip proactiv cu folosirea efectelor de culoare, chiar si asupra lor, interpretand in acelasi timp o oda acelei iubiri pe care vrei sa o fii pentru tine si care este mereu prezenta in viata ta.

Cu aceasta, prima lor colaborare, Selena Gomez si Camilo au obtinut numeroase reactii din partea publicului lor, precum si din partea altor personalitati care si-au exprimat deschis perceptia si sentimentele fata de aceasta melodie, precum si clipul video.

De la bun inceput, unul dintre primii care si-a exprimat sentimentele pentru aceasta colaborare este cantaretul columbian Camilo, care pe diferitele sale platforme de socializare a distribuit mesaje si scurte videoclipuri in care a adaugat comentarii in care isi exprima fericirea si mandria pentru acest proiect care vede in sfarsit usoara.

999 cu @selenagomez a iesit! Tribul Selenator! Mandri de cantitatea de dragoste pe care ti-o punem. Selena multumeste pentru ca a fost atat de umila si pentru ca mi-a oferit placerea de a trai asta impreuna (Selena multumeste pentru ca ai fost atat de umila si pentru ca mi-a oferit placerea de a trai asta impreuna)”, a fost mesajul pe care Camilo l-a postat pe peretii de socializare pe Instagram, Facebook si Twitter In plus, in povestile sale de Instagram a adaugat o serie de texte in care spune ca este foarte incantat de aceasta colaborare „O onoare pentru mine si pentru toata La Tribu”, a scris el intr-un clip in care urmarea transmisia. a lansarii.

Pe canalul de YouTube, youtuberul a adaugat si un alt mesaj care spune „Selena La Tribu te iubeste si suntem foarte mandri de tot ceea ce face Dumnezeu in viata ta. Va multumim selenatorilor pentru toata dragostea pe care o oferiti lui 999 ”, a spus el. 

La randul ei, cantareata americana Selena Gomez a inclus si povesti Instagram din aceasta lansare si a adaugat mesaje etichetandu-l pe colegul ei Camilo.

Salut Tribe, sunt Selena Gomez. Eu si Camilo avem o surpriza foarte, foarte speciala pentru voi toti. Este melodia 999 si speram sa va placa la fel de mult ca si noua. Multumesc”, a spus Selena Gomez intr-un videoclip postat de insusi Camilo Echeverry pe profilurile sale de socializare.

Din publicatii, cantaretul Ricardo Montaner, socrul lui Camilo, este unul dintre cei care a fost foarte incantat sa comenteze publicatiile si sa le sustina, la fel ca si Evaluna Montaner, sotia lui Camilo, care si-a exprimat placerea peste tot. melodia si videoclipul sotului ei si artistului american.

Cantareata Paulina Goto a scris „OMGGGGGG ce emotie”. Dupa ce melodia a fost dezvaluita, cantareata portoricana Guaynaa a comentat cu un emoji de aprobare pentru rezultat, in timp ce cantaretul si compozitorul spaniol Alejandro Sanz a aplaudat piesa.

Bucurie totala dragul meu Camilo”, a spus compozitorul si compozitorul Kany Garcia, in timp ce Greeicy a adaugat: „Imi place asta! Ce gluma.”

La 12 ore de la premiera, videoclipul publicat pe canalul de YouTube al Selenei Gomez este pe cale sa atinga doua milioane de vizualizari si a fost deja integrat in tendintele muzicale de pe YouTube.

Despre ce este 999 ?

Cu peste 350 de mii de like-uri, clipul video oficial al lui 999 ii arata pe protagonistii Camilo si Selena Gomez cantandu-si melodia intr-un fel de ferma unde apar brusc pictate complet cu efecte vizuale sau filtre in culori precum lavanda, roz, galben, portocaliu. si altele.

Aceasta balada romantica ne permite sa-l vedem si pe americanul care a colaborat anterior cu Blackpink purtand o peruca galbena cu parul lung si cu trei schimbari de tinuta formate din rochii lejere, din satin si niste volane deasupra. In timp ce columbianul a optat pentru o combinatie alb-negru, dominand insa tonurile intunecate, precum si acompaniat de chitara sa.

Ce dragut. Vinde-ti spaniola care imi place. Stiu ca trebuie sa te coste, dar imi place marele efort pe care l-ai depus. Imi place combinatia cu vocea lui Camilo, nu eram fan lui Camilo, dar suna grozav, piesa asta mi-a dat o senzatie racoritoare. Ce dulce”, a reactionat utilizatorul YouTube Kariter9; „Cantecul a fost frumos, vocile lor se leaga foarte bine intre ele. Ii iubesc”, a adaugat Sheyla Thalia Gutierrez Larquin; „Aaaaaaaaaa sunt pe moarte Selena ma omoara in mod constant si revine dupa atacuri de cord. Mi-a placut aceasta melodie”, a spus Ignacia Lizana; „Selena Gomez si-a dovedit din nou. Acest cantec se simte confortabil in vocea ei. Imi place cel mai mic sunet nazal, pentru ca in acest caz da glorie melodiei. Ramai regina inimilor noastre!” a spus Soumyanil Roy; „Nu-mi pasa daca nu este in engleza”.