Phelipe, pe numele sau adevarat Filip Aurel, a devenit tot mai cunoscut atat in tara, cat si in mai multe tari din Europa cu piesa “Never told you”, o piesa in colaborare cu Amari care a prins foarte bine in Grecia, Turcia si care a fost semnata la o casa de discuri din Italia. Dupa succesul mai multor piese cum ar fi “One” sau “Gitana”, artistul revine cu un nou single “In Paris”, asa ca ne-am gandit sa-i luam un MΙΝΙ – ΙΝΤΕRVΙU prin SMS pentru a afla mai multe chiar de la el. Iata ce a iesit! Enjoy!

1. Buna, Phelipe! Ce ai mai facut in ultima perioada?

Phelipe: Buna! Am muncit foarte mult in ultimul timp. Am avut concerte si am lucrat la noul single. Ultimele saptamani am stat aproape non stop in studio, dar a meritat. Am facut cateva piese foarte bune si am pus la punct coregrafia pentru concertele mele.

2. De curand ai realizat un concurs in care fanii tai de pe facebook sa voteze care sa fie urmatorul tau single intre piesele “Feel like my love” si “In Paris”. Ce ne poti spune despre asta? Vei filma si un videoclip la single-ul ales?

Phelipe: Initial am vrut sa lansez piesa Feel like my love, apoi intr-o seara Connect-R si Mike Diamonds mi-au spus ca au o idee de piesa pentru mine. Ne-am intalnit si asa a iesit “In Paris”. Si pentru ca imi plac amandoua piesele, m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa las fanii sa decida. Voi ati ales ca “In Paris” este piesa castigatoare asa ca probabil voi filma si un videoclip cat de curand.

3. Cum arata o zi din viata ta?

Phelipe: Ziua mea nu incepe foarte devereme, pentru ca de obicei ma culc foarte tarziu. Nu am prea mult timp sa stau acasa, iau micul dejun si plec la studio. Dupa masa merg la sala, sau am repetitii cu dansatoarele mele si restul echipei. Seara e cel mai bun moment pentru creatie. Atunci am cea mai mare inspiratie, asa ca lucrez pana tarziu fie pentru piesele mele sau a altor artisti. Cand am timp liber imi place sa merg la cinema sau sa stau acasa si sa dorm, mai recuperez noptile pierdute in concerte si la studio.

4. Care sunt prioritatile tale acum din punct de vedere profesional?

Phelipe: Prioritatea mea este sa scot cat mai multe piese bune si “In Paris” sa ajunga pe toate radio-urile si sa se auda in cluburi.

5. Ce alte suprize pregatesti pentru aceasta vara? Vei avea concerte si-n afara?

Phelipe: Vara aceasta cel mai probabil voi fi la mare, in Costinesti. Voi fi si Mc si voi sustine concerte intr-un club de acolo. Cat despre concerte in afara tarii, e foarte posibil sa plec in Grecia si Turcia. Piesa “Never told you”, feat. Amari a prins foarte bine acolo si este in top in mai multe tari din Europa, iar piesa a fost semnata la o casa de discuri din Italia.

6. www.devoratormonden.ro abia a luat nastere, ce ne doresti de inceput de drum?

Phelipe: Sa fiti accesati de mii de ori pe zi si cel mai important sa publicati stiri reale. Ca in rest sunt pline tabloidele de inventii.

7. Care este mesajul pe care vrei sa-l transmiti fanilor tai?

Phelipe: Ce le spun de fiecare data: One love! Sa fie alaturi de mine si in continuare, pana acum m-au ajutat enorm. Aprecierile si criticile lor m-au ajutat si au vazut si ei ca am tinut mereu cont de parerile lor.

Va place?