Oana Zavoranu a intors o parte a presei pe dos, in urma cu cateva zile, la emisiunea lui Dan Diaconescu de la OTV, spre fericirea unora care au ceva polite de platit revistelor de scandal din Romania, dar n-au avut curajul sau n-au vrut sa-si puna mintea cu paparazzii.

Laolalta cu ziaristii de la Ciao si Atac, Oana, devenita, in urma casatoriei cu Pepe, o doamna (pe numele de familie Pascu), a sarit si la gatul Mariei Apostol, seful PR al trustului Media PRO, pe care o considera principalul artizan al plecarii ei de la Acasa TV, si despre care a spus ca nu are niciun merit profesional, ci doar profita de faptul ca e iubita boss-ului Adrian Sarbu. Pe multi a bucurat Oana, probabil, dand glas acestor acuze. Dragos Stanca, ex-director Media PRO, a fost doar unul dintre cei care, in mod voalat, in scrisoarea de adio trimisa catre colegii de trust, a spus ca-l deranja aparitia unor noi poli de putere, indicand, printre altele, si departamentul de PR, care stanjeneau activitatea redactionala.

Cu alte cuvinte, daca ascultam zvonurile care circula pe piata media, domnisoara Apostol solicita sa-i fie cerut OK-ul pe materialele din orice publicatie a lui Sarbu ce urmeaza sa vada lumina tiparului. Pe de alta parte, cei de la Media PRO au lasat sa scape pe surse, in presa, ca Oana Zavoranu nu a plecat de bunavoie, asa cum sustine, ci nu i-a fost reinnoit contractul, intrucat managerul ei, Joey DAlvare, ar fi trimis o scrisoare catre conducerea postului in care solicita pentru Oana o emisiune de mare anvergura pe PRO TV, plasata in acelasi tronson orar si aceeasi zi cu show-ul Duminica in familie, al Mihaelei Radulescu. Putem rade mult pe baza acestei explicatii neoficiale venite din Media Pro, pentru ca n-are sens sa renunti la colaborarea cu un angajat care iti aduce audienta si notorietate doar pentru ca-ti solicita o emisiune. Unei astfel de cereri, daca nu vrei sa-i dai curs, ii poti raspunde prin nu sau deocamdata nu sau vom reflecta si va asteptam la o discutie, variantele de refuz fiind nenumarate.

Lasand la o parte motivele plecarii Oanei din trustul condus de Sarbu, exact un atac de o asemenea virulenta ii mai trebuia Mariei Apostol, acum, cand in Media Pro poti sa dai cu tunul ca sa mai gasesti o vedeta si cand oamenii care au pus umarul si mintea la constructia acestei companii fug ca potarnichile, care incotro, ca sa-si gaseasca un loc de munca normal, departe de amenintarea unei conduceri bicefale, unde, la Cabinetul doi, sa functioneze, in buna traditie comunista, o tovarasa. Probabil ca de 1 Decembrie, cand PRO TV isi serbeaza ziua, Esca va iesi sa bea tuici cu multimea si va imbia lumea sa manance carnaciori, in locul lui Teo si al baietilor de la Vacanta Mare.