Da, cunoastem teoria despre cum functioneaza retelele sociale si cat de mult ne ajuta sa fim in contact zilnic cu prietenii care nu ne sunt apropiati. Bineinteles, din acest motiv, nu vom arata doar fata noastra cea mai tandra si naiva si sa negam ca, uneori, Instagram poate fi un camp de lupta in care pumnalele hoinaresc liber si mesajele sunt sub acoperire (sau nu atat de mult) care isi tintesc tintele direct si fara mila.

Si sunt multe exemple de „celebritati” care se incurca in discutii din cadrul acestei retele de socializare dar, saptamana aceasta, Instagram a suferit o adevarata agitatie odata cu ultima runda a luptei dintre Cara Delevingne si Justin Bieber. Cand parea ca relatia dintre acesti doi artisti era intr-un punct de pace si armonie, Cara a distribuit o postare pe „feedul” ei a unui videoclip in care il putem vedea pe cantaretul canadian la emisiunea James Corden unde, la un moment dat a interviului, lanseaza o provocare in care trebuie sa aleaga cine ii place cel mai putin dintre trei cele mai apropiate (si cunoscute) prietene ale sotiei sale, Hayley Bieber, si ordonati-le de la cel mai mult la cel mai putin. In acest fel, Justin ezita cateva secunde si marturiseste ca Kendall Jenner este favorita lui, urmata de Gigi Hadid si, in sfarsit, de Cara Delevingne.

Bineinteles, Justin nu a vrut sa paraseasca toata aceasta chestiune fara mai multe intrebari si, dupa ce si-a dat raspunsul, a tinut sa clarifice ca cu Kendall ea era fata cu care a avut cea mai mare relatie, atunci ar fi Gigi si, in sfarsit, ar fi Cara, cu care a spus ca nu era atat de legat. Acest lucru l-a infuriat pe modelul londonez si a explodat cu un text in care Justin Bieber o provoaca sa o deblocheze de pe Instagram si isi aminteste, prin doua fotografii, de prietenia care i-a unit acum cativa ani. In prima imagine ii putem vedea impreuna pe podiumul paradei Victoria’s Secret din 2012 unde ambele au coincis; in timp ce, in al doilea, vedem momentul in care Cara Delevingne a decis sa o radacap si ambii tineri au imortalizat acest moment cu o fotografie impreuna.

Acum vs atunci. Daca nu ai nimic impotriva mea, de ce nu ma deblochezi? Te iubesc @haileybieber, dar ar fi trebuit sa mananci penisul de taur .”

Si, bineinteles, dupa ce ai analizat toata aceasta situatie vei spune „Uite, Cara, de ce intri in mizeria asta si crezi din nou o controversa intre tine si Justin Bieber?”. Chestia este ca pentru a intelege furia modelului trebuie sa ne amintim si sa ne intoarcem cu cativa ani. Aici, de parca ar fi fost un capitol Falcon Crest, putem intelege originea acestei vrajmasii . Si totul a inceput cu conflictul dintre Taylor Swift si fostul ei reprezentant, Scooter Braun, care este si managerul lui Justin Bieber.

Aici, intr-o incurcatura foarte mediatica cu privire la drepturile asupra pieselor lui Taylor, lumea „celebritatilor” a trebuit sa se pozitioneze in doua echipe: #TeamBraun sau #TeamTaylor. Ei bine, in timp ce Justin Bieber si-a sustinut partenerul Scooter Braun, Cara Delevingne nu a putut face decat sa fie de acord cu prietenul ei Taylor si, pentru aceasta, nu a ezitat sa atace cuplul Bieber-Baldwin, amintindu-le amandurora de importanta pe care a avut-o toata treaba asta. 

Acest continut este importat de pe Instagram. Este posibil sa puteti gasi acelasi continut intr-un alt format sau puteti gasi mai multe informatii pe site-ul lor web.

Domn? @haileybieber @justinbieber trebuie sa fii atat de plictisit. Mi-as dori sa petreci mai putin timp aparand barbatii si mai mult timp incercand sa intelegi femeile si respectand reactiile lor valide. Ca barbat casatorit, ar trebui sa ridici femeile in loc sa le distrugi. pentru ca te simti amenintat. Nu sunt sigur ca intelegi cu adevarat ce inseamna scuze. Aceasta problema despre care vorbeste @taylorswift este mult mai mult decat o imagine si tu o stii. Dupa cum ai spus, nu ai mai vorbit cu ea de ani de zile, ceea ce inseamna ca cu siguranta nu intelegi situatia. Eu da. Fa un pas inapoi si incearca sa inveti din asta. Ar trebui sa fim cu totii in aceeasi echipa. Sfarsitul povestii.”