Vedetele  Astrid Loch si Kevin Wendt au  impartasit vestea special pe care o asteptati. Desigur, momentul anuntului lor nu ar putea fi mai dulce, deoarece si-au dezvaluit actualizarea familiei de ziua Mamei.

,,Ziua fericita  a mamei pentru regina mea”, Kevin si-a inceput legenda Instagram duminica,, Aceasta este o zi foarte mare pentru noi, dupa un drum lung si dur de a ajunge aici. @Thewendtgang creste oficial !!”

,,Multumesc @astridloch pentru ca mi-ai oferit singurul lucru pe care mi l-am dorit cel mai mult in viata mea”, a continuat el, adaugand ca au fost intr-o ,,calatorie FIV”.

„Vom avea mult mai multe de impartasit despre lupta si pasii pe care i-am facut pentru a ajunge aici”, a remarcat Kevin, „dar astazi suntem atat de incantati sa impartasim vestea ca vom fi parinti !!”

Astrid s-a aruncat peste stirile despre bebelus, numindu-le  ,,un vis implinit”.

,,Una dintre primele conversatii pe care am avut-o @ kevin.c.wendt a fost despre modul in care amandoi am iubit copiii si abia asteptam sa-i avem pe ai nostri”, a transmis ea pe Instagram. ,,Cand ma gandesc la faptul ca Kev tinea ingerul nostru mic pentru prima data inima imi flutura.”

Ea a adaugat: ,,Nici in visele mele cele mai salbatice nu mi-as fi putut imagina cat de uimitor s-ar simti toate acestea”.

„Pentru toate cuplurile care incearca sa ramana insarcinate, inima mea este cu tine. Stim din prima mana cat de greu poate fi sa vezi aceste tipuri de postari si sa te simti trista si descurajata”, a spus ea. „Si noi ne-am luptat cu fertilitatea si concepand in mod natural – este cel mai greu lucru prin care am trecut vreodata si abia astept sa impartasesc mai multe despre modul in care am ajuns aici.”

Ea a concluzionat: ,,Dar astazi este in sfarsit o veste buna si speram ca va veti putea bucura alaturi de noi”. Cuplul a postat o fotografie cu ei insisi sustinand o sonograma alb-negru a micutului lor.

Intr-un interviu exclusiv cu People , Bachelor in Paradise vedetele deschis despre calatoria lor de parinti.

„De fapt, am facut IUI (inseminare intrauterina) inainte de a face FIV (fertilizare in vitro). Am facut doua cicluri cu asta”, a declarat publicatia, in curand, mama de 31 de ani. ,,FIV este mult mai intruziv, asa ca am incercat sa mergem pe aceasta ruta la inceput si apoi in timpul celui de-al doilea ciclu, am ajuns de fapt sa avem o sarcina ectopica … Am ajuns sa iau medicamente pentru a intrerupe sarcina ectopica. , si apoi ne-a impins intregul lucru inapoi inca doua luni si jumatate „.

,,Am petrecut multe nopti in lacrimi pentru ca pur si simplu nu am inteles de ce nu functioneaza pentru noi”, a spus Kevin. „In crestere, esti intotdeauna invatat sa nu ramai insarcinata si pare intotdeauna atat de usor sa ramai gravida la televizor. Apoi incerci de fapt si este foarte dificil. Exista o multime de oameni care trec printr-o lupta similara. Poate aduce cu adevarat te inseli cand nu vezi decat lucrurile pozitive de pe internet. „