Andreea Bălan a filmat zilele trecute, în Palatul Ghica, videoclipul pentru cel mai recent single al său, „Crazy About You”.

Clipul va fi lansat anul viitor, cel mai probabil în luna ianuarie, va conţine o serie de surprize şi apariţii interesante ce vor fi dezvăluite odată cu apariţia lui. De regie s-a ocupat cel care a făcut şi videoclipul Trippin, Alex Ceauşu. 

„Încerc mereu să aduc ceva nou în videoclipurile mele. Am gândit scenariul cu scopul de a lua altă direcţie faţă de ceea ce este acum pe piaţă. Am filmat un clip cu o poveste, în fiecare cadru sunt un alt personaj. „Crazy About You” reprezintă schimbările prin care am trecut de-a lungul timpului şi căutarea stilului pe care l-am găsit de ceva timp. Abia astept să vedeţi rezultatul”, a povestit cântăreaţa.


Clipul marchează o schimbare majoră pentru artistă, care a optat pentru hainele unor cunoscuţi designeri români (Pusa Ciucle, Iris Şerban, Rhea). De la filmări nu a lipsit nici Petrişor, care apare în clip alături de Nigger şi Jerry (dansatorii Innei) şi cele şase colege dansatoare ale Andreei.