Au trecut doi ani de la ultima data cand am vazut gasca in actiune si, desi am avut cateva previzualizari ale noii transe, abia acum Netflix a prezentat in sfarsit trailerul oficial al sezonului 4 de Stranger Things. 

Si desi, ca si alte promotii anterioare, aceasta nu arata multe imagini noi, deoarece este completata cu altele pe care le-am vazut de-a lungul celor trei sezoane, dezvaluie cateva detalii despre ceea ce vom vedea cu aceasta ocazie si aici le explicam.

Cele mai revelatoare detalii ascunse din trailerul din sezonul 4 Stranger Things

Ceasul de podea in mijlocul intunericului

In primele momente ale trailerului pentru acest nou sezon vedem un ceas de podea sumbru care a aparut anterior la fel de pe scurt intr-o alta reclama pentru serialul Netflix, dar din Upside Down.

Ceasurile au fost, de asemenea, o caracteristica recurenta a materialului Eleven care a fost conceput pentru acest sezon, asa ca tema timpului va fi cheia, la fel ca acest ceas in special. Ar putea fi un portal spre Susul in jos? Sau o sugestie despre o posibila calatorie in timp care se leaga de referinta la „Inapoi in viitor” din sezonul 3?

Desi sfarsitul celei de-a treia parti a seriei ne-a lasat pe multi dintre noi cu inima franta la ceea ce parea a fi moartea lui Jim, nu a trecut mult pana cand cei mai atenti si plini de speranta fani au sugerat posibilitatea ca acesta sa fi fost doar transportat in alt loc. si poate capturat. 

Teoria a fost confirmata si de Netflix cu niste scurtmetraje in care il putem vedea intr-un centru rusesc unde a fost prizonier.

Desi trailerul pentru Stranger Things sezonul 4 a aratat acum care ar putea fi evadarea sa ostentativa insotita de un aruncator de flacari, alte teorii sugereaza ca ar putea fi o dovada in plus ca va fi unul dintre raufacatorii acestui serial.

O banda divizata si reinnoita

Desi este deja obisnuit ca adolescentii lui Hawkins sa fie impartiti in grupuri pe parcursul fiecarei transe, adevarul este ca de data aceasta inceputul ii are deja despartiti din cauza plecarii sotilor Byers, inclusiv a Eleven. 

Astfel, nu este surprinzator sa vezi gasca fara Will si Jonathan, desi absenta lui Mike in trailerul din sezonul 4 Stranger Things a fost ceva pe care multi fani l-au subliniat. Dar, in schimb, o vedem si pe sora mai mica a lui Lucas, Erika, ca un nou membru al grupului si ea este completarea perfecta. 

Printre cele mai recurente seturi ale acestui nou trailer din sezonul 4 Stranger Things apare un conac abandonat care, datorita stilului sau, ar putea fi locul unde se afla ceasul de podea despre care am mentionat mai devreme. 

Una dintre scene arata tocmai o parte din gasca care intra in ea in frunte cu ceea ce pare a fi silueta Nancy Wheeler, interpretata de Natalia Dyer. S-ar putea sa caute ceasul?

Una dintre momentele in care vedem Eleven in trailerul pentru Stranger Things sezonul 4 este atunci cand poarta un look foarte asemanator cu cel al mamei ei adoptive, Joyce Byers, in timp ce este tinuta de ceea ce par a fi agenti oficiali ai guvernului.

Desi nu stim care in functie de resedinta lor actuala, banuim ca sunt americani. Acest lucru sugereaza ca autoritatile au ajuns din urma cu pretul lor subiect de testare disparut, sugerand ca ea va continua sa fie vizata pentru capturare in aceasta transa. 

Dar nu asta pare sa o ingrijoreze pe protagonista, deoarece privirea ei consternata este indreptata in fata, motiv pentru care unii fani au sugerat ca ar putea fi vorba de o captura a Dr. Brenner, personaj despre care s-a confirmat ca va reveni in acest sezon. ceea ce ar explica si previzualizarea infioratoare in care intreaba: „M-auzi, Eleven?”.

Complotul si monstrii lui Hawkins ar putea deveni din ce in ce mai mari si mai amenintatori, dar asta nu inseamna ca nu este timp pentru liceu, iar chiar si trailerul din Sezonul 4 Stranger Things arata acest lucru clar. 

Intr-o imagine trecatoare vedem un spectacol al majoretelor Hawkins Tigers care arata celalalt context mai „cotidian” al bandei si descoperim un nou personaj: Chrissy, cea mai populara fata din scoala, care va fi interpretata de Grace Van Dien si din care se stie ca exista un secret intunecat de descoperit.

Intr-o alta dintre scenele trecatoare ale trailerului pentru Stranger Things sezonul 4 vedem o masina in flacari in spatele unei siluete care ar putea la fel de bine sa fie Mike, Will sau chiar Eleven si pe langa faptul ca ne intreaba cum s-a intamplat accidentul spectaculos, aceasta ne dezvaluie si randul de ton din serial la unul mai intunecat. 

Desi nu stim daca este un joc nou sau mai degraba este o referire la inceputul seriei, in trailerul pentru Stranger Things sezonul 4 vedem o tabla cu ceea ce pare a fi „Dungeons and Dragons”, jocul care gasca originala pe care o juca inainte ca Will sa dispara in prima parte a seriei.

Cu toate acestea, nu putem vedea cine joaca sau despre ce poveste este vorba, ceva foarte important deoarece creaturile si provocarile acestui joc sunt de obicei legate de intriga cu care se confrunta Hawkins in fiecare transa.

Dar dincolo de aceasta, ghidul mentionat pare a fi un omagiu adus insasi istoriei serialului, pentru ca, desi inca nu este confirmat nimic, acest sezon ar fi, daca nu ultimul, penultimul, asa ca finalul este aproape si uitati-va la trecut este tropul care insoteste fiecare sfarsit al unei saga.

Daca cele mai recente previzualizari ale acestui nou sezon au avut ceva in comun, este referirea constanta la viata lui Eleven in laboratorul doctorului Brenner, sugerand ca vom avea noi dezvaluiri despre personajul lui Millie Bobby Brown si trailerul sezonului Stranger Things 4 confirma. 

Aparent, Eleven va trebui sa-si infrunte trecutul, atat psihologic, cat si fizic, pentru ca revenirea savantului ne face sa credem ca nu va dura mult pana se vor intalni fata in fata, fie pentru a o surprinde, fie pentru ca Brenner ar putea experimenta pe un nou grup de copii.

Ceea ce este clar pentru noi este ca noile capitole vor avea o legatura puternica cu trecutul lui Eleven si aceasta va fi cheia pentru a face fata provocarilor pe care gasca va trebui sa le rezolve.

Fara indoiala, cel mai revelator detaliu al trailerului din sezonul 4 Stranger Things este anuntul datei de lansare pe care o asteptam de atata timp, dar vestea nu este deloc buna. 

Desi ne asteptam sa vedem sosirea noilor capitole la sfarsitul acestui an, inregistrarile intrerupte de pandemia de coronavirus si o serie de incidente pe platourile de filmare care includ un incendiu recent au facut imposibila finalizarea inregistrarilor acestuia. 

Astfel, deocamdata s-a confirmat doar ca serialul va ajunge pe platforma Netflix la un moment dat in 2022, fara a preciza ziua sau luna lansarii, asa ca nu putem decat sa ne incrucisam degetele ca sa fie o chestiune de luni si nu de un an intreg sau mai mult. 

In timp ce asteptati premiera celui de-al patrulea sezon al Stranger Things, vedeti tot ce stim pana acum despre noul sezon si incercati acest serial de groaza Netflix, care este amestecul perfect dintre Stranger Things si Hill House.