Vă doriți să vă faceți spațiul de locuit puțin mai primitor si mai confortabil? Fă-ți casa mai primitoare cu doar câțiva pași simpli și rapizi. De la adăugarea de elemente de decor mici până la amenajarea mobilierului, vă puteți face cu ușurință casa mai primitoare pentru oaspeții dvs. Urmați aceste sfaturi utile despre cum să vă faceți casa mai primitoare pentru a vă crea casa ideală!    

Începeți cu intrarea

Intrarea casei dvs. este primul lucru care vă întâmpină oaspeții, așa că asigurați-vă că petreceți timp suplimentar decorând intrarea! Partea din față a casei dvs. ar trebui sa aiba o iluminare excelentă, o piesă de artă sau o oglindă, ceva care va atrage atenția oaspeților în casa dvs. Atunci când decorați, nu ezitați să experimentați cu decorul. Indrazneste și încearcă să găsești o piesă statement sau mergi cu ceva la fel de simplu ca un covor elegant de bun venit!  Cauta un magazin home & deco cu produse de calitate si asigura-te ca faci dintr-un hol obisnuit unul super atractiv si deosebit.

Adăugați texturi moi și textile

Adăugarea texturilor diferite in casa dvs. este cel mai simplu truc pentru a vă face casa mai primitoare. Adăugarea texturilor moi și a textilelor creează un sentiment de confort. De la covoare pufoase până la mobilier din lemn neted, aceste texturi liniștitoare vor oferi confort maxim. Textura este, de asemenea, ușor de integrat în designul casei și face ca o cameră să se simtă mai puțin rigidă, făcând-o mai primitoare în schimb!

Adăugați straturi de perne și pături

Nimic nu adauga mai mult confort precum pernele și păturile! Pernele și păturile de pe canapea sau scaun, sunt esențiale pentru crearea unui spațiu confortabil pe care oaspeții dvs. îl vor iubi. Investiți în perne de diferite forme și dimensiuni, precum și în pături de culori și texturi diferite. Este un mod sigur de a vă face casa mai primitoare pentru oaspeți.

Păstrați scaunele intime și ușor accesibile

Amenajarea lucrurilor în orice cameră este extrem de importantă atunci când vine vorba de a vă face casa mai primitoare. Cel mai bine este să vă păstrați lucrurile relativ apropiate și ușor de accesat, pentru a face oaspeții să se simtă confortabil. Așezarea mobilierului prea departe și plasarea a prea multe obiecte între ele perturbă și creează un sentiment de distanță, ceea ce nu este foarte primitor.

Mirosurile sunt foarte importante

Puterea mirosului joacă un rol cheie în a face casa ta primitoare. O casă cu miros extraordinar este mereu primitoare și atrage oaspeții. Aprinde lumânări parfumate pe care toată lumea le va adora. De la flori parfumate la prăjituri proaspăt coapte, există opțiuni nesfârșite din care puteți alege.

Alegeți o schemă de culori atractiva

Indiferent dacă vă mutați în noua dvs. casă sau vă gândiți la redecorare, culoarea vopselei este cu adevărat importantă atunci când vine vorba de crearea unei atmosfere primitoare. Culoarea are capacitatea de a provoca stări diferite, așa că atunci când alegeți o culoare de vopsea sau o schemă de culori pentru casa dvs., asigurați-vă că alegeți nuante care să fie primitoare.    

Nu uitați de baie

Concentrarea pe a-ți face spațiile de locuit mai primitoare este minunată, dar nu ar trebui să uiți să faci și băile îmbietoare. Indiferent dacă oaspeții dvs. stau câteva ore sau peste noapte, veți dori să vă asigurați că există suficientă hârtie igienică, săpun și prosoape curate pentru oaspeții dvs. De asemenea, gândiți-vă și la designul general al băii atunci când decorați!