Căutați sfaturi pentru a vă imbunatati viața sexuală? Vreti sa reaprindeti pasiune in cuplu? Ei bine, daca raspunsul este da, atunci acest articol va fi cu siguranta foarte util pentru dvs. Iti prezentam in continuare, mai multe sfaturi pentru o viata sexuala satisfacatoare.

Cum să vă măriți libidoul

Majoritatea studiilor arată că actul sexual în jurul ovulației este extrem de pasional pentru femei, dar si pentru barbati, mai ales atunci cand sunt incluse si jucarii sexuale de pe PlacereShop.ro. Alți factori ai vieții pot influența de asemenea libidoul, în special lucrurile precum stresul și un program aglomerat. De exemplu, fiind stresat la locul de muncă poate reduce interesul asupra sexului, dar în timpul vacanței, libidoul dvs. poate reveni la normal. Femeile singure tind să aibă un mai mare interes sexual în jurul ovulației decât femeile în relații pe termen lung.

Aflați cum să vorbiți despre sex cu partenerul dvs.

Vorbind despre sex într-o relație nouă poate fi dificil pentru că vă puteți simți timid sau va poate fi frica să nu ofensati intimitatea partenerului dvs. Cu toate acestea, dacă sexul nu este satisfăcător pentru dvs., comunicarea cu partenerul dvs. va ajuta. Pentru ca această conversație să fie eficientă și nu o sursă de argument, nu ar trebui să ii reprosati partenerului dvs. absolut nimic. Explicați ușor ceea ce doriți, nu ceea ce face partenerul dvs. greșit. Alegeți momentul potrivit pentru această conversație. Poate fi la micul dejun sau seara cand va puneti in pat. Este important sa nu vă grăbiți și sa fiti într-o stare bună de a vorbi despre sex și sănătate.

Încercați alimentele afrodisiace

Alimentele și sexul sunt două nevoi umane de bază. Nu este o surpriză faptul că oamenilor le place să combine aceste două elemente pentru plăcerea adăugată. Un afrodisiac este orice produs care stimulează și crește libidoul. Ciocolată, stridii, avocado, ardei roșu, ginseng, miere, căpșuni și nuci sunt considerate cele mai bune alimente afrodisiace. Cu toate acestea, potrivit studiilor recente, numai Ginseng a fost dovedit eficient în combaterea problemelor sexuale la bărbați. Toate celelalte alimente afrodisiace pentru femei și bărbați conțin fie substanțe care îmbunătățesc starea de spirit (ciocolată și ardei iute), vitamine (miere – vitamina B, avocado – vitamina E, căpșuni – vitamina C) și minerale (stridii și nuci conțin zinc) care sunt bune pentru corp.

Incercati ceva nou si incitant

Cercetătorii afirmă că participarea impreuna cu partenerul în activități de adrenalină ridicată (vizionarea unui thriller, un roller coaster, alpinism etc.) produce hormoni care provoacă excitare. În timpul situațiilor stresante, adrenalina este eliberată în sânge. Ulterior, creierul produce dopamină – un hormon de plăcere care recompensează corpul pentru depășirea stresului. După activitatea sexuală, afecțiunea acordată partenerului dvs. se va intensifica cu siguranță. Vorbind cu partenerul dvs. despre sex vă poate îmbunătăți relația. Discutarea fanteziilor sau a lucrurilor pe care doriti sa le incercati in dormitor va pot aduce numeroase beneficii. Toate sfaturile pentru o viața sexuală sănătoasă sunt destul de simple. Fii deschis, cinstit cu partenerul tău și nu ezitați să experimentați! Împreună veți găsi cheia celui mai bun sex al vieții voastre. Intra pe sexfiles.ro pentru a afla si alte sfaturi despre cum iti poti imbunatati viata sexuala.