Dintre cele 78 de cărți dintr-un pachet de Tarot, majoritatea aparțin Arcanei Minore! Dar doar pentru că sunt numite „minore” nu înseamnă că aceste cărți au o influență minoră în viața ta. În timp ce celelalte cărți – cărțile Arcana Majoră – reprezintă situații pe termen lung pe care le puteți experimenta, cărțile Arcane Minore abordează ceea ce se întâmplă în viața dvs. de zi cu zi – micile victorii, lupte, interacțiuni și gânduri cu care vă confruntați în mod regulat.

Acestea vă pot oferi informații despre situațiile din trecut și vă pot ajuta să vă luati deciziile pe care trebuie să le luați acum pentru a vă influența viitorul. A primi sfaturi de la Arcana Minoră poate avea un impact major asupra vieții de zi cu zi!

Cele patru tipuri carti

Pentru o citire corecta, este important sa cunoasteti foarte bine simbolistica tarot. Există patru tipuri de cărți diferite care alcătuiesc Arcana Minor: Baghete, Cupe, Săbii și Pentacole. Fiecare dintre aceste costume conține 14 cărți: 10 cărți numerotate și patru cărți numite „cărți de curte” care includ Pagină, Cavaler, Regină și Rege. Fiecare dintre aceste patru carti reprezintă o zonă diferită a vieții tale, așa că știi unde să direcționezi această îndrumare atunci când una dintre aceste cărți apare în citirea ta despre Tarot. Iată ce înseamnă fiecare dintre carti:

Baghetele

Cardurile Baghete sunt despre acțiune, inițiativă, invenție și energie. Acestea vă ajută să vă ghidați modul în care vă mișcați prin viață și vă sfătuiesc când să luați măsuri și când să vă abțineți.

Cupele

Cărțile Tarot Cups reprezintă emoțiile, intuiția și relațiile tale. Aceste cărți vă pot ghida în dragoste și vă pot ajuta să vă dezvoltați prin înțelegerea și procesarea sentimentelor cele mai înalte.

Săbiile

Cardurile Swords se referă la provocări. Vă pot spune când conflictul și durerea de inimă se apropie și vă pot ajuta să profitați de puterea propriei minți. Trebuie sa vezi arcana minora pentru a citi mai bine si mai detaliat sabiile.

Pentacolele

Cărțile Tarotului Pentacolelor sunt asociate cu munca și finanțele tale. Aceste carduri pot răspunde la întrebări despre obiectivele pe termen lung și despre banii, familia și sănătatea dvs.

După cifre

Numerele de la unu la zece, plus cărțile de curte, fiecare poartă o energie generală care vă poate ajuta să înțelegeți mai bine mesajele Arcanei Minore:

Ași

Așii reprezintă începuturi. Acestia indică inițiativa, motivația, potențialul și primele etape ale unui efort.

Doi

Cifra doi poartă mesaje de echilibru și dihotomie. Când apare un Doi în citirea ta despre Tarot, nu poți merge înainte până nu se atinge echilibrul.

Trei

Cifra trei este legata de comunicare și interacțiuni. Acestea indică influența pe care alții o au asupra vieții, muncii și emoțiilor tale.

Patru

Cifra patru reprezintă o pauză sau o perioadă de odihnă. Pentru a merge mai departe, trebuie să vă opriți acum și să contemplați unde ați fost și unde mergeți.

Cinci

Cartile cu cifra cinci sunt cărți ale adversității. Aceste cărți indică conflicte, pierderi și alte experiențe negative din viața ta care trebuie depășite.

Șase

Cifra sase reprezintă creșterea – depășirea provocărilor, lăsarea în urmă a situațiilor proaste și obținerea unei mai bune înțelegeri despre cine ești acum.

Șapte

Cele șapte cărți învață că trebuie să ai credință în tine și în univers. Ți se întâmplă multe lucruri, dar încrederea, determinarea și adevărul iti vor aparea in cale.

Opt

Cartile cu cifra opt sunt cărți de muncă și schimbare. Aceste cărți vă spun că singura modalitate de a ajunge acolo unde doriți să fiți este să schimbați ceea ce faceți chiar acum.

Nouă

Cifra nouă reprezintă rodirea. Lucrurile se reunesc și este posibil să vă placă sau nu ceea ce vedeți acum.

Zece

Cifra zece este despre rezultatele finale și sfârșitul unui ciclu curent. Acestea poartă mesaje despre recompensele sau consecințele pe care le veți experimenta pentru munca pe care ați depus-o.