Lupin este o combinatie intre Thomas Crown, Danny Ocean si Sherlock Holmes, este un barbat care a invatat de-a lungul timpului ca eleganta (si hainele potrivite) ii pot deschide multe usi si ca cel mai bun mod de a comite crima perfecta este in lumina zilei si la vedere, dar lucrurile nu merg intotdeauna asa cum se asteapta el.

Primul sezon al serialului strain Netflix ne prezinta povestea unui baiat care devine obsedat de personajul lui Lupin, hotul domn din romanele Maurice LeBlanc, care devine o evadare si o inspiratie dupa ce tatal sau este trimis la inchisoare acuzat de un jaf pe care nu l-a comis.

Incetul cu incetul, serialul cu cel mai bine imbracat hot pe care l-am vazut in multi ani arata cum Assane Diop trece de la un adolescent ratacit la un criminal sofisticat hotarat sa fure acelasi colier a jucat un rol important in tragedia familiei sale si, desi reuseste , pretul pe care trebuie sa-l platiti este foarte mare.

Sezonul se incheie cu Assane (Omar Sy) si fosta lui sotie (Ludivine Sagnier) bucurandu-se de o zi la plaja de ziua fiului lor. Assane crede ca l-a invins pe barbatul pe care Pellegrini (proprietarul colierului care l-a inramat pe tatal sau si este implicat intr-un scandal de vanzare de arme) l-a trimis sa-l prinda, dar in plina sarbatoare fiul sau dispare si el si sotia lui sunt vazuti ultima data. alergand disperat incercand sa o gaseasca.

La ce ne putem astepta de la al doilea sezon din Lupin?

Detectivul Youssef Guedira l-a conectat deja pe Assane de cartile lui Lupin si de o serie de jafuri care par a fi legate, asa ca depinde de el sa demonstreze (cu o singura mana) ca teoria lui este adevarata si ca aceeasi persoana se afla in spatele acelor jaf. . , desi pentru asta trebuie sa adune mai multe indicii si dovezi.

In a doua parte a serialului apar trei probleme, mai intai Assane si Claire trebuie sa-si gaseasca fiul, dar apoi Diop trebuie sa afle adevarul din spatele mortii jurnalistului care il ajuta (care este legat de cel al tatalui sau din mai multe moduri). decat crede) si, in cele din urma, expune cazul de coruptie al familiei Pellegrini pentru a-l aduce in sfarsit pe omul de afaceri in fata justitiei.

Diop poate fi nevoit sa lucreze alaturi de acelasi detectiv care incearca sa-l prinda pentru a sterge numele tatalui sau, a-si gasi fiul si a-l opri pe Pellegrini, dar asta inseamna ca va trebui sa faca un plan pentru a-l impiedica si pe Guedira sa-l aresteze. jafurile in care a fost implicat.

Primul sezon din Lupin s-a incheiat cu fiul lui Assane Diop rapit, trailerul celui de-al doilea sezon confirma ca a doua parte va incepe imediat dupa prima si ca acum hotul trebuie sa faca tot posibilul pentru a-l recupera pe copil si a-l distruge pe barbatul care El. a fost responsabil pentru toate nenorocirile familiei sale. 

Dar cu politia pe urmele lui, Assane trebuie sa se comporte inteligent pentru a evita arestarea inainte de a-si recupera fiul.

In trailerul oficial, Pllegrini este hotarat sa-l distruga pe Assane, care este hotarat sa-si salveze fiul inainte ca politia sa-l aresteze, dar acum este cel mai cautat criminal din Franta si totul indica ca este pe cale sa faca parte dintr-o mare persecutie care ar putea avea consecinte catastrofale. Va putea demonstra ca Pellegrini si-a inscenat tatal si a ordonat uciderea acestuia? Asta o sa aflam.  

Cand are premiera al doilea sezon din Lupin?

Nu este tocmai un al doilea sezon, ci o a doua parte a unei miniserie, ceea ce sugereaza ca am putea vedea noile capitole anul acesta. Pentru moment, ScreenRant dezvaluie ca sezonul va sosi in vara anului 2021 si va relua povestea exact de unde a ramas primul.

Potrivit declaratiei Netflix, a doua parte a povestii va cuprinde 5 noi capitole regizate de Ludovic Bernard (The Rise) si Hugo Gelin (Love at Second Sight). A doua parte va relua imediat dupa prima si il va vedea pe Assane Diop incercand sa-si recupereze fiul in timp ce scapa de politie.

Omar Sy, Herve Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella si Soufiane Guerrab au fost deja confirmati sa revina.

Netflix nu a confirmat data exacta a premierei, dar cu seriale precum Unsolved Mysteries si The Chilling Adventures of Sabrina, care au avut sezoane in doua parti, au avut premiera la doar cateva luni, ceea ce inseamna ca a doua parte a lui Lupin ar putea veni candva anul acesta si probabil ca nu va trebui sa asteptam prea mult pentru a vedea sfarsitul aventurii lui Assane Diop.

Am putea vedea un trailer in urmatoarele cateva saptamani. Vestea proasta este ca totul pare sa indice ca Lupin, care a fost vazut de 70 de milioane de oameni, nu va avea mai multe capitole odata cu lansarea celei de-a doua parti si nu putem decat sa speram ca succesul serialului il va face pe Netflix sa se razgandeasca. continua cu povestea lui Lupin si Diop.