Cand vine vorba de cadoul mirelui si miresei, suma de bani pe care ar trebui sa o cheltuiti si cand sa oferiti cadoul sunt intrebari valabile. Intrucat acesta este un prieten sau membru al familiei, veti dori sa va asigurati ca faceti lucrurile asa cum trebuie si ca urmati o eticheta adecvata pentru cadouri de nunta , astfel incat cadoul dvs. sa fie apreciat.

Desi cadourile nu depasesc intreaga grija si fericirea pe care o ai pentru cuplul casatorit, acestea sunt un gest necesar si cald pe care cuplul il va aprecia in timp ce isi incep viata impreuna. Utilizati ghidul nostru simplu pentru eticheta de cadou de mai jos pentru a incepe procesul de cadou. De asemenea, aici gasiti un top cadouri nunta cu cele mai frumoase idei de unde va puteti inspira pentru a cumpara cadoul ideal pentru miri.

De fiecare data cand accepti o invitatie de nunta, te vei confrunta inevitabil cu ce sa oferi. De unde sa faci cumparaturi pana la idei de cadouri, stim un lucru sau doua despre gasirea unui cadou perfect pentru cuplu. In plus fata de a gasi cadoul potrivit pentru cuplul fericit, doriti sa va asigurati ca urmati o eticheta corecta de cadou de nunta. La urma urmei, exista o multime de traditii si asteptari pline de cadouri la nunti.

Deci, care este eticheta pentru cadourile de nunta? Avem toate raspunsurile. Urmati sfaturile noastre de mai jos pentru a va asigura ca gasiti intr-adevar cadoul perfect pentru casatorii nou-nascuti, fara a intra in vreun accident accidental.

Cat cheltuiti pentru un cadou de nunta?

Suma de bani pe care o cheltuiti pentru un cadou de nunta depinde de relatia dvs. cu mireasa si mirele. Veti dori sa luati in considerare cat de aproape sunteti de cuplul fericit inainte de a cumpara un cadou, astfel incat selectia dvs. sa fie adecvata.

Ar trebui sa cheltuiti mai mult pe un cadou de nunta daca aduceti o partenera?

Daca aduceti o partenera la nunta, ar trebui sa cheltuiti un pic mai mult pentru cadoul de nunta. A te prezenta la nunta cu o a doua persoana inseamna dublul gandului in a darui. Ar trebui sa discutati cu partenera dvs. inainte, iar apoi puteti planifica cadoul perfect de acolo.

Este acceptabil numerar ca si cadou de nunta?

Banii devin din ce in ce mai mult un cadou de nunta acceptabil in traditia moderna a nuntii. Daca cuplul locuieste deja impreuna, poate doriti sa luati in considerare sa le dati bani sau un cec, deoarece este posibil sa nu aiba nevoie de cadouri pentru casa lor. Daca cuplul are si un fond de luna de miere, puteti lua in considerare sa le oferiti bani pentru calatoriile viitoare.

Cadourile de grup parcurg un drum lung

Cadourile de grup sunt urmatorul sfat in ceea ce priveste eticheta cadourilor de nunta de pe lista noastra. S-ar putea sa fiti surprinsi, dar cu siguranta il incurajam pe acesta. La urma urmei, cuplurile casatorite tind sa spuna ca cadourile lor preferate sunt adesea obiecte cu bilete mari achizitionate de un grup de prieteni, ceea ce are un sens total: cel mai probabil nu si-ar putea permite niciodata acest lux. Este, de asemenea, o idee grozava pentru petrecerea miresei sa formeze impreuna si sa cumpere cuplului ceva cu adevarat special.

Trebuie sa trimit un cadou daca nu ma duc la nunta?

Raspunsul depinde de relatia dvs. cu cuplul. Daca sunteti prieteni apropiati sau familie a miresei sau a mirelui, veti dori sa va onorati casnicia cu o felicitare atenta si un cadou frumos . Daca nu sunteti mai aproape de cuplu, puteti scapa probabil fara sa lasati doar o felicitare draguta cu urari de bine – nu este necesar cadou. Acestea fiind spuse, recunoasteti ca o invitatie la nunta este un gest plin de gratie care demonstreaza modul in care cuplul isi vede relatia cu tine. O invitatie de nunta este un semnal ca apreciaza prietenia ta si au dorit sa te includa; chiar daca nu puteti participa, trimiterea unui cadou este un mod frumos de le multumi ca s-au gandit la tine.