Avatar: The Last Airbender avea deja un film de actiune live care nu a fost bine primit, dar Netflix stia ca fanii serialului animat vor sa vada mai mult si asteptau o versiune buna „in carne si oase”, asa ca, la cativa ani dupa esecul filmului, a anuntat ca o noua serie era deja pe drum si de data aceasta urmau sa faca lucrurile bine.

O parte din ceea ce nu le-a placut la filmul lui M. Night Shyamalan (regizorul Sixth Sense si Spilt) a fost tema lui White Washing, deoarece majoritatea actorilor alesi sa dea viata personajelor erau albi si nu respectau rasa si originea personajelor animate si asta este ceva pe care, de la inceput, versiunea Netflix a decis sa-l schimbe.

Pentru cei care nu l-au vazut, Avatar: The Last Airbender are loc intr-un tinut indepartat si misterios, care este impartit in triburi, fiecare avand puterea de a controla unul dintre elemente (apa, aerul, focul si pamantul). Fiecare generatie, se naste un baiat sau o fata speciala care are capacitatea de a le controla pe toate, motiv pentru care li se da numele de Avatar, care provine si dintr-un lung sir de reincarnare si are puterea de a uni si de a salva omenirea.

The Last Airbender se refera la un baiat pe nume Aang, un maestru aer care este gasit de doi frati din tribul apei dupa ce a petrecut secole prins in gheata. Aang este Avatarul, mai rau trezit intr-o lume care a trecut ani de zile fara el si care are nevoie de el mai mult ca oricand, dar pentru a ajuta, trebuie sa-si termine antrenamentul si sa-si atinga destinul si exact asta vom face. vezi in serie.

Gordon Cormier ca Aang

Protagonistul serialului, care este un baiat de aproximativ 12 ani (desi are peste 100 de ani cand a petrecut-o pe gheata) care descopera ca destinul sau este sa devina Avatar, ceea ce il face sa fuga. Cand se intoarce in lume, el trebuie sa caute profesori care au stapanit fiecare dintre elemente pentru a-l invata tot ce are nevoie pentru a-si atinge potentialul si a restabili pacea in lume.

Aang va fi interpretat de Cormier, care a fost unul dintre protagonistii din seria 2020 The Stand, miniseria bazata pe romanul Stephen King.

Kiawentiio Tarbell ca Katara

Actrita este recunoscuta pentru rolul lui Ka’kwet in serialul Netflix Anne with an E (in 2019) si acum o va juca pe Katara Katara, o fata de 14 ani care devine prietena, aliatul si profesoara lui Aang.

Katara este o „mare a apei hotarata si plina de speranta”, este ultima profesoara a oraselului in care a crescut alaturi de fratele ei, Sokka, si „a indurat deja o mare tragedie personala, care a impiedicat-o sa-si atinga adevaratul potential, desi ea nu si-a diminuat niciodata spiritul cald si grijuliu.

Ian Ousley ca Sokka

Sokka este fratele mai mare al Katarei, are 16 ani si, desi nu este un maestru al apei, vrea sa devina razboinic pentru a-si apara tribul.

Ousley a aparut ca Robby Corman in 13 Reasons Why de la Netflix si acum devine Sokka, care impreuna cu sora sa il gaseste pe Aang prins in gheata. Lui Sokka ii este greu sa „si ia in serios responsabilitatea ca lider al tribului sau, in ciuda indoielilor sale interioare cu privire la abilitatile sale de razboinic”.

Dallas Liu ca Zuko

Zuko este un print al natiunii focului (ticalosii povestii), care a fost exilat de tatal sau si acum calatoreste in jurul lumii incercand sa-l prinda pe Avatar, gandindu-se ca este singura modalitate de a-si recastiga locul si de a castiga respectul lui. Avatarul.tatal sau.

Liu este cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Ruihua, fratele mai mic al lui Katy (Awkwafina) in Shang-Chi si Legenda celor zece inele, iar acum este distribuit in rolul unui Maestru foc care se afla intr-o „cautare obsesiva de a captura Avatarul, deoarece crede ca este singurul mod de a-si recupera viata si de a fi la inaltimea cerintelor tatalui sau crud si controlor, Lordul Focului.”

Daniel Dae Kim este Ozai

The Lord of Fire va fi interpretat de Daniel Dae Kim, cel mai cunoscut pentru munca sa in seriale precum Lost si Hawaii Five-0 (precum si si-a imprumutat vocea unui episod si unui joc video din seria originala).

Ozai este liderul Natiunii Focului si „cere tuturor sa-si indeplineasca standardele imposibile, in special fiul sau adolescent, Printul Zuko. Dorinta lui Ozai de a cuceri si a uni lumea sub stapanirea Fiului Focului este o povara a familiei – el crede ca destinul sau este sa pune capat unui razboi inceput de stramosii sai”.

Paul Su-Hyung este unchiul Hiro

Zuko nu isi desfasoara singur cautarea, el este insotit de unchiul sau, care are o alta filozofie decat Ozai si isi doreste ca nepotul sau sa urmeze o cale departe de ura si violenta, pe langa faptul ca este cel care il invata sa stapaneasca focul.

Paul Su-Hyun este cel mai cunoscut pentru aparitia in sitcom-ul Kim’s Convenience, precum si pentru ca este capitanul Carson Teva in seria Mandalorian. Hiro (care a inspirat o rutina de exercitii brutale) este intelept si devine ghidul nepotului sau in timp ce acesta este in exil.

Lim Kay Siu ca Gyatso

Gyatso este mentorul lui Aang si devine o figura paterna pentru el, invatandu-l sa indoaie aerul si sa-si impinga abilitatile la limita.

Lim Kay Siu a aparut in mai multe filme din anii 1980 si este cel mai bine amintit pentru munca sa in Night Watch din 1995 (in rolul raufacatorului Mao Yixin) si Anna and the King din 1999, unde a jucat rolul printului Chowfa.

Ken Leung ca Zhao

Ken Leung a aparut ca Sang alaturi de Jackie Chan si Chris Tucker in Rush Hour, pe langa faptul ca a aparut in Lost, Saw si Star Wars: The Force Awakens.

Comandantul Zhao este unul dintre inamicii lui Aang, Katara si aliatii lor, a coordonat un atac impotriva tribului apei de nord si, ca ofiter al Natiunii Focului, vrea sa-l invinga pe Printul Zuko in cautarea lui Avatar.