Instagram is the new black. In fiecare zi, pe Instagram sunt postate aproximativ 55 milioane de poze.  Este, la aceasta ora, cea mai folosita aplicatie din lume si tocmai de aceea nu e de mirare faptul ca productiile TV o folosesc cu mare  success.

Dupa Twitter, unde se lanseaza  deja de ceva timp in exclusivitate, amanunte si imagini din seriale, Instagramul a devenit locul preferat al celor care vor sa vada imagini inedite din serialele lor preferate. Un exemplu in acest sens este serialul produs de cei de la BBC America, “Orphan Black”, care si-a lansat teaser-ul celui de-al doilea sezon pe Instagram.

Ca sa fiti de acum inainte la curent cu toate noutatile, v-am pregatit o lista cu 7 seriale pe care nu trebuie sa le ratati si pe Instagram.

Downton Abbey

E serialul britanic de epoca al momentului. Pe langa imagini din culise, pe acest profil poti sa vezi si mici clipuri care ii au protagonisti pe actorii din serial.

Game of Thrones

Daca vrei mai multa intriga, pe Instagram n-o sa gasesti. In schimb, te poti delecta cu imagini de la filmari, poze de la intalniri cu fanii, precum si o colectie de papusi care-i infatiseaza pe actorii din serial.

Orange is the New Black

Serialul fenomen care are la baza cartea de memorii a lui Piper Kerman are loc intr-o inchisoare de minima siguranta. Imaginile iti arata ce fac vedetele intre duble si cum se relaxeaza  ele inainte de o secventa dificila.

American Horror Story

Ai nevoie de ceva mai tare? Iata si profilul celor de la American Horror Story. Daca sa fii ingrozit nu e ideea ta de distractie, nu-i nicio problema. Totusi, merita sa vezi la ce s-au mai gandit creatorii celui mai apreciat serial horror de televiziune.

Outlander

Desi a debutat pe micul ecran doar vara aceasta, Outlander a strans deja milioane de fani. Serialul va avea premiera la noi in luna octombrie pe AXN, deci poate ar fi indicat sa arunci si tu un ochi. Cu siguranta, n-o sa fii dezamagita.

Scandalul 

Olivia Pope e peste tot.  Nu putea sa lipseasca de pe Instagram, unde aduce imagini din culise si exclusivitati.

Black Sails

Serialul celor de la Starz e mai putin cunoscut la noi. Ti-l prezentam, pentru ca s-ar putea sa te intereseze povestile cu pirati si actori unul si unul. Toby Stephens, actorul din rolul principal, este o vedeta in ascensiune pe care merita s-o urmaresti.