A fost o asteptare lunga pentru ultimul sezon al Castlevania si, in cele din urma, Netflix a confirmat ca al patrulea sezon va cadea in mai. Din pacate, Netflix a confirmat, de asemenea, ca sezonul 4 va fi ultimul sezon al Castlevania.

Castlevania este o serie de anime de groaza Netflix Original adaptata din popularul franciza cu acelasi nume de jocuri video. Animat de Powerhouse Animation, Castlevania este unul dintre cele mai frumoase titluri de anime disponibile pe Netflix.

In timp ce multi fani anime prefera sub-ul peste dub, serialul are, probabil, una dintre cele mai bune distributii de dub in engleza disponibile. Seria a devenit rapid unul dintre cele mai solicitate originale de pe Netflix si, desi exista diferente lungi intre anotimpuri, merita sa asteptati.

Cand este data lansarii sezonului patru Castlevania ?

Intre sezoanele unu si, respectiv, doua, au existat un total de 15 luni, in ceea ce priveste decalajul dintre sezoanele doi si trei, a durat 17 luni. Urmand acest format, am prezis ca Castlevania se va intoarce intre iunie si august 2021 . Am fost doar o luna libera!

Datorita anuntului sau pe diferite platforme de socializare, s-a confirmat acum ca sezonul 4 Castlevania va veni pe Netflix joi, 13 mai 2021 .

Ne asteptam pe deplin la reinnoire si putem confirma cu bucurie ca Castlevania se va intoarce la Netflix pentru al patrulea sezon! Intr-o postare pe blogul companiei lui Warren Ellis , el a vorbit despre vizionarea Castlevania S3 spunand: ,,popularitatea sezonului 3 a fost un ordin de marime fata de cea din sezonul 2, iar sezonul 2 a fost suficient de popular pentru a ne obtine sezonul 3.”

El a adaugat, de asemenea, ca: ,,Spectacolele tind sa arate un pic de uzura in cel de-al treilea sezon si a fost, citat,,, neobisnuit „sa vezi publicul crescand de fapt cu mai multi factori.”

La ce sa ne asteptam de la al patrulea sezon al Castlevania ?

Fanii au avut multe de digerat pana la sfarsitul celui de-al treilea sezon. Iata ce ne putem astepta sa vedem in al patrulea sezon.

Nebunia crescanda a lui Alucard?

Trecuse doar o luna de la infrangerea tatalui sau Dracula, dar singuratatea incepe sa-l apuce pe Alucard. Nu trece mult pana cand are vizitatori: Taka si Sumi, fosti sclavi ai domnului vampir Cho. Dupa ce a petrecut cateva zile cu perechea, i-a invatat cum sa lupte impotriva vampirilor si le-a aratat secretele holdei Belmont, Alucard se apropie de Taka si Sumi.

Dupa o intalnire extrem de intima, perechea il tradeaza pe Alucard, presupunand ca Dhampir ascunde secrete neinvatandu-i magie. Inainte ca Taka si Sumi sa poata lovi o lovitura ucigasa, Alucard isi foloseste sabia magica pentru a le taia gatul. Pentru a-i descuraja pe altii sa incerce sa intre in castel, Alucard impinge cadavrele lui Taka si Sumi pe varfuri, la fel ca tatal sau in trecut.

Alucard este incredibil de neincrezator fata de straini si se izoleaza. In timp ce Dhampir nu are aceleasi puncte slabe ca vampirii plini, el are o slabiciune: umanitatea sa. El a aratat deja ca uraste sa fie singur, dar tradarea de catre Taka si Sumi ii frange inima. Poate ca acest eveniment il determina pe Alucard sa imbratiseze mai mult din natura sa de vampir, ceea ce este o veste proasta pentru oamenii din Tara Romaneasca.

Cucerirea Consiliului Surorilor

Cu totii am vazut-o venind, dar, din pacate, Hector nu. Dupa capturarea lui de catre Carmilla, Hector este dus la fortareata ei din Stiria, unde locuieste Consiliul surorilor.

In timp ce tratamentul sau este la inceput sarac, una dintre surori, Lenore, are grija de el, desi pentru mijloace nefaste. Lenore are sarcina de a-l convinge pe stapanul de forja sa construiasca o armata pentru surori, astfel incat acestea sa poata adopta planul lui Carmilla de a-si extinde teritoriul la 800 de mile est spre Braila. Obtinerea teritoriului ar mentine surorile bine aprovizionate cu oameni pentru hrana si potentiali soldati.

Seducandu-l cu succes pe Hector, Lenore il pacaleste sa-i devina ,,animalul de companie”, crezand ca nu se descurca cu libertatea, si asta a vrut intotdeauna. Hector nu are de ales decat sa se supuna, dupa ce a fost pacalit sa poarte un inel de sclav. Maestrul de forjare trebuie sa asculte si surorile lui Lenore, deoarece acestea au inele pentru a-l controla si pe Hector.

Cu Hector acum sub controlul Consiliului surorilor, el trebuie sa inceapa sa construiasca o noua armata de creaturi nocturne. Odata ce armata este gata, surorile isi vor incepe expansiunea agresiva spre est spre Braila. Este mai mult ca sigur ca vor intra in conflict cu Isaac si armata sa, ca sa nu mai vorbim de Trevor Belmont si Sypha Belnades.

Hector fiind sedus de roscata vampira fierbinte … o intelegem. – Drepturi de autor. Powerhouse Animation si Netflix

Cucerirea lui Isaac

Unul dintre ultimele acte ale lui Dracula inainte de moartea sa a fost salvarea celui de-al doilea stapan al sau, Isaac. In ciuda mortii stapanului sau, Isaac vede in continuare ca responsabilitatea lui sa indeplineasca dorintele lui Dracula si sa aduca sfarsitul umanitatii si, in cele din urma, sa-l omoare pe Hector pentru tradarea sa.

Forta minuscula a creaturilor nocturne a lui Isaac se aduna intr-o legiune uriasa dupa ce a intrat in contact cu diferite asezari umane. In mai multe ocazii, el ofera oamenilor sansa de a trai, daca ii arata amabilitatea si respectul de a-si lasa fortele sa treaca fara intrerupere. Dar asezarile isi simt mania daca sunt provocate.

Pana la sfarsitul sezonului, Isaac descopera o oglinda care ii poate duce pe el si armata sa direct in Stiria. Hotarat sa-l omoare pe Hector, armata sa uriasa se va confrunta cu Consiliul surorilor.