Cu Emma Stone in rolul lui Cruella, aceasta noua poveste exploreaza originile lui Cruella de Vil  cand era doar o aspiranta a designer de moda pe nume Estella si a devenit treptat alter ego-ul ei malefic.

Daca va amintiti, bineinteles, cu ani in urma,  Glenn Close jucand un  Cruella inradacinat in filmul Disney „101 dalmati”. aceasta versiune regizata de Craig Gillespie , arata originile „ Crudelei ” intr-o mare caracterizare a lui Emma Thompson, care este, de asemenea, insotita de  Joel Fry, Paul Walter Hauser, Kirby Howell-Baptiste si Mark Strong.

Dupa ce au intrat in dezvoltare in 2013, fanii au ajuns in sfarsit sa vada filmul pe care l-au asteptat atat de mult timp. Cu toate acestea, fanii s-au intrebat despre adevarata origine a raufacatorului, deoarece povestea ei se bazeaza initial pe o carte.

Povestea adevarata a lui Cruella de Vil

Spre deosebire de noul film DisneyCruella”, atat in ​​versiunea animata, cat si in versiunea live-action a celor 101 dalmati ai Disney (cel din urma interpretat de Glenn Close), nu este dat niciun motiv real pentru care Cruella de Vil este asa cum este.

Aparent, este o persoana rea in mod natural, care probabil nu a fost ajutata de bogatia sa imensa si capacitatea de a-i face pe oameni sa faca ce vrea, care a fost apoi portretizata pe marele ecran ca fiind sinonima cu orgoliul.

Cu toate acestea, desenul animat din anii 1990 101 Dalmatiens: The Series” ii ofera lui Cruella o poveste de fundal suplimentara in episodul din 1997 „A Christmas Cruella”. Se pare ca a fost crescuta de parinti absenti care nu s-au deranjat sa-si arate dragostea sau afectiunea.

Pentru a umple acel gol, Cruella si-a dorit cu disperare un catelus dalmat, dar nu sa-l jupuiasca, ci sa fie prietenul ei. Dupa ani de dorinta, o adolescenta Cruella a crezut ca in sfarsit si-a indeplinit dorinta, dar a fost intampinata de decupaje din carton ale parintilor ei si de un catelus dalmat de jucarie, deoarece parintii ei plecasera in vacanta fara ea.

Furios de aceasta cruzime, Cruella izbucneste mental, incepand sa coboare in persoana putreda care avea sa devina. Desi nu o rascumpara pentru ca vrea sa jupuiasca puii lui Darlings, adauga un strat de profunzime personajului.

Pe de alta parte, in romanul original al lui Dodie Smith din 1956, care facea parte din „Marele jaf de caine”, se spune ca Cruella a fost expulzata din scoala ei pentru ca a luat cerneala si este descrisa ca avand ochii negri „ cu o tenta rosie pentru ei ”. Acest lucru ar conduce-o spre ceea ce avea sa devina in viitor.

In timp ce ticalosul nu va fi niciodata perfect bun, si ea nu ar trebui sa fie, mergand pe aceasta cale ar putea cel putin sa o ajute sa devina un anti-erou pentru viitoarele adaptari Disney care ar putea include personajul sau un remake din 101 Dalmatieni.

Cine a creat Cruella de Vil?

Miticul personaj fictiv a fost creat de Dodie Smith si a devenit foarte popular in adaptarile cinematografice, unde a fost initial o femeie de 50 de ani, cu par ciudat, care a atras atentia oriunde a vizitat-o.

De ce ii uraste Cruela pe dalmatieni?

In filmul live-action din 1996, 101 Dalmatians, cu Glenn Close , se dezvaluie ca Cruella jupuieste cateii pentru ca blana lor este mai valoroasa. Cainii mai in varsta au blana aspra pe care industria modei nu le prefera.

Cum a murit mama lui Cruella?

Estella este orfana, asa cum incepe filmul, din moment ce mama ei a murit tragic intr-un accident provocat de agitata Estella. Inainte de a ajunge in acel moment, filmul ne arata viata acelei mame singure si a fiicei ei cu parul jumatate alb si jumatate castaniu.

Dupa cum se stie, acest accident i-a marcat viata pentru totdeauna si un singur lucru a inceput sa o motiveze dupa tragedie: Razbunarea.

De ce este rea Cruella de Vil?

Potrivit revistei WDW, este. Cruella este orbita de lacomie si egoism atat in ​​filmul de animatie din 1961, cat si in filmul live-action din 1996, facand-o unul dintre cei mai rai raufacatori ai Disney. Ea intruchipeaza toate lucrurile rele care provoaca coruptia spiritului uman.