Serialul original Disney+ „The Mandalorian” a devenit una dintre cele mai populare emisiuni de televiziune din lume. Creat de Jon Favreau, spectacolul care extinde universul Star Wars a fost vazut de milioane de telespectatori. Multi dintre acesti fani fideli acorda o atentie deosebita si au observat cateva lucruri surprinzatoare.

Dupa cum stiti, a crea un serial sau un film nu este o munca usoara. Este necesara munca multor oameni concentrati pe realizarea unui singur produs. Pana la urma, chiar daca trece prin ochii a sute de oameni in post-productie, adevarul este ca uneori se lanseaza continut nou cu unele erori de continuitate.

Cel mai cunoscut din ultimii ani s-a intamplat in „Game of Thrones”. Amplasat intr-o epoca cvasimedievala, o ceasca Starbucks s-a furisat in montajul final al unui episod si a fost prezentata in premiera sa pe HBO. La fel, fanii cu ochi de vultur si-au gasit pe al lor in „The Mandalorian”, cu erori si defecte de continuitate care par imposibil de ignorat din start.

Cele mai ilogice 9 erori de continuitate din „The Mandalorian”

#9. Plata catre Din Djarin

In capitolul de deschidere „Table Credits” din „The Mandalorian”, o eroare evidenta de continuitate poate fi observata in ceea ce priveste Greef Karga. Pe masura ce Mando se apropie de masa la care sta Karga, o lovitura larga dezvaluie continutul de pe masa din fata lui. Pe langa un pahar de vreun fel, un teanc de credite se vede clar pe masa cand soseste Mando. Cu toate acestea, in urmatoarea fotografie de aproape, Karga este vazut plasand manual creditele la suprafata dupa ce au fost deja acolo inainte.

#8. Pozitia creditelor

In aceeasi scena, exista o alta eroare de continuitate, oricat de putin probabila ar parea. Cand Greff Karga pune creditele pe masa, se vede clar ca le pozitioneaza in fata placilor de beskar pe care i le adusese Mando. In urmatoarea fotografie, puteti vedea ca creditele s-au pozitionat in spatele lor. Ce s-a intamplat mai exact cu editorul si cameramanii care nu au inteles aceste detalii?

#7. Cuvantul de porunca

Intr-o scena in care Din Djarin se afla intr-un sat mic, el comenteaza unei femei ca un mandalorian nu isi scoate niciodata casca in fata vreunei fiinte umane, deoarece acest lucru ar incalca crezul in care cred. Cateva minute mai tarziu, la cina, isi scoate casca cand sunt clar oameni si copii la cativa metri in fata lui.

#6. Pe stanga sau pe dreapta?

In timp ce incearca sa calmeze creatura elefantina Blurrg in timpul primului episod inaugural din „The Mandalorian”, armura pentru umar a lui Mandalorian schimba bratele de mai multe ori in decurs de 35 de secunde. Placa stralucitoare de armura incepe pe umarul drept, apoi apare pe partea stanga inainte de a se muta inapoi la dreapta.

#5. Mai intai unul si apoi celalalt

Cand Mando trebuie sa aterizeze Razor Crest intr-un moment dificil, incepe sa selecteze diverse butoane si, la un moment dat, activeaza niste butoane de pe varful navei. Intr-o lovitura, se vede ca va folosi mana dreapta, in timp ce intr-o lovitura urmatoare foloseste mana stanga. Aparent, continuitatea este cea mai putin revizuita in acest episod.

#4. Din nou cu pozitiile 

In momentul in care are loc atacul asupra navei inchisorii de catre Mayfield, se vede in fata ca poarta in partea dreapta a costumului un pistol care iese din spate. Intr-o lovitura ulterioara, pistolul este acum pe partea stanga deasupra umarului sau. Din nou, pozitiile sunt schimbate in ceva care deja pare obisnuit sa fie gresit.

#3. Lanterna fantoma

Fanii stiu ca Mando si armura mandaloriana pe care o poarta sunt foarte ingenioase. Intrand intr-o pestera, Din Djarin este vazut intrand cu partea dreapta a castii orientata direct in camera. Pana acum e bine, dar in urmatoarea fotografie, in care este vazut din fata, un felinar apare in mod magic, luminandu-i drumul. A aparut magic sau a fost mereu acolo si invizibil?

#2. Unde a cazut?

Intr-o scena plina de actiune in care Mando este agatat de un transport cu viteza, el este atacat de mai multi pirati. La un moment dat, el arunca pe unul dintre ei in gol si se vede cazand putin cate putin. Totusi, si fara a schimba scena, in loc sa-l vada cazand, de la o secunda la alta dispare. Cu exceptia cazului in care a invatat sa zboare sau sa ia o rasturnare in aer, acest lucru pare imposibil.

#1. Strainul in polo si blugi

Cea mai discutata eroare de continuitate din „The Mandalorian” de pana acum se refera la barbatul de acum notoriu in blugi si tricou vazut in fundalul „The Siege”. Evenimentul are loc la aproximativ 18 minute de la inceputul episodului, cand un gardian striga „Distruge-l!”. Membrul echipajului incearca cu disperare sa se ascunda in spatele unui zid din partea stanga, langa Karga. Strigatul public din cauza greselii flagrante a dus la editarea de catre Disney+ a membrului echipajului dupa fapte.