In urma cu cativa ani, HBO s-a impus drept cea mai importanta companie de continut din industrie, la acea vreme Disney nu era gigantul de divertisment care este astazi, iar Netflix abia dezvolta ideea unui serviciu de streaming pentru a-si pune continutul acolo, intre timp, HBO a avut cel mai bun serial de televiziune si asta nu parea ca se va schimba.

Apoi a venit epoca streaming-ului si Netflix a devenit titanul de invins, totusi, in ultimul an Disney a aratat si ca ar putea fi o alternativa grozava la Netflix, pentru ca pe langa Amazon cu Prime Video, nu pare sa mai existe o alta companie. care poate face fata Netflix si Disney+.

Acesta a fost principalul motiv pentru care HBO a trebuit sa vina cu un nou serviciu de streaming numit HBO Max, despre care v-am povestit deja in detaliu aici la GQ si unde am lasat clar ca principala sa atractie sunt exclusive.

Un serviciu plin de exclusivitati

Daca HBO a invatat ceva de la Disney + si Netflix, este ca exclusivitatile si cantaresc mult. Si este ca exclusivitatile sunt motivele pentru a pierde sau a castiga un client, iar daca catalogul tau este plin de exclusivitati, si exclusivitati cunoscute, atunci iti este garantata o cota de piata buna.

Si asa a fost modul in care HBO Max ne lasa foarte clar ca merge de la tine la tine impotriva Netflix si Disney+, pentru ca mai intai nu ne arata doar o scrisoare de prezentare care va avea intregul serial Friends, care este unul. dintre cele mai importante serii ale deceniilor, dar anunta si ca toate serialele sale grozave de care ne bucuram deja pe HBO si HBO Go vor fi disponibile.

Si daca acest lucru nu ar fi suficient, ne vom bucura si de continut grozav de la Warner Media, deoarece HBO Max va avea in randurile sale continut de la Warner Bros, New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies. , Cartoon Network , Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth, Looney Toones si multe altele. Si sunt sigur ca mai multe dintre aceste nume v-au lovit.

HBO Max devine un repertoriu de continut de calitate si popular

O mare parte din continutul care va veni la HBO Max este popular in diverse parti ale lumii, iar acest lucru nu numai ca ii va face pe oameni sa vada atractiva noua optiune HBO, dar ar putea chiar sa nu mai plateasca pentru abonamentul la alte servicii daca dintr-o data apar seriale. care incep sa nu mai fie disponibile pe aceste platforme, despre care in cazul specific Netflix vorbim despre Friends si The Office.

Tocmai acesta este motivul pentru care Disney a anuntat si ca serialele si filmele sale vor fi exclusiv Disney+, astfel incat mult continut disponibil pe Netflix va incepe sa plece incetul cu incetul.

Un serviciu cu exclusivitati este atractiv pentru public, iar HBO tocmai a fost nominalizat drept unul dintre cele mai interesante.

Problema… trebuie sa platesti mai multi bani

Marele dezavantaj pentru noi ca utilizatori este ca, cu un serviciu de talia HBO Max, unde vor incepe sa scoata continut de pe alte platforme pentru a-l oferi exclusiv, este ca daca nu ne platim abonamentul lunar, atunci nu vom fi capabil sa ne bucuram de acele seriale care ne plac atat de mult incat va trebui sa cheltuim mai multi bani pe abonamente.

Si este ca faptul ca Netflix pierde ceva continut precum Friends nu inseamna ca nu vrem sa ne oprim din vizionarea La Casa de Papel, Dark, Stranger Things si alte continuturi originale, asa ca intr-un anumit fel suntem „fortati” sa platiti pentru fiecare serviciu separat pentru a continua sa va bucurati de serialele si filmele noastre preferate.