Uneori, oamenii se simt incomod in preajma iubitilor chiar si dupa ce au o relatie de lunga durata. Acest lucru este frecvent intalnit mai ales la persoanele care nu au mai avut relatii, la persoanele care nu se intalnesc des cu alte persoane si la persoanele care au avut experiente proaste in relatiile anterioare. A te simti mai confortabil in preajma iubitului tau vine cu cunoasterea lui mai buna si stabilirea relatiei. Exista modalitati care te ajuta sa te simti mai confortabil cu iubitul tau.

Daca vrei sa stii cum sa te simti confortabil in jurul iubitului tau, citeste mai jos

Gandeste-te la momentele in care te simti inconfortabil in preajma iubitului tau

Va fi util sa scrii cand te simti inconfortabil pe o bucata de hartie sau intr-un caiet, astfel incat sa poti gasi un tipar. Esti incomoda cand sunteti doar voi doi? Te simti inconfortabil cand voi doi sunteti alaturi de alte persoane? Daca da, ce alte persoane? Prieteni? Parinti? Fratii? Te simti incomod atunci cand stai sau ai o intalnire acasa? Esti incomod atunci cand apare contactul fizic? Esti incomod cand vorbesti despre subiecte controversate, cum ar fi politica?

Afla ce te face sa te simti inconfortabil

Odata ce ai stabilit un tipar de momente in care te simti inconfortabil in preajma iubitului, incearca sa identifici exact care din acele situatii iti cauzeaza disconfort. Voi doi ati fost singuri, fara distractii, atunci cand conversatia a expirat? Ai fost ingrijorata de ceea ce s-ar putea intampla cand voi doi sunteti singuri? Esti ingrijorata de faptul ca parintilor tai, fratilor sau prietenilor nu le place iubitul tau? Te deranjeaza modul in care se comporta iubitul tau cand sunt alti oameni in jur? De exemplu, se lauda des? Iubitul iti propune lucruri cu care nu esti de acord, cum ar fi un threesome cu femei sex Sibiu? Comunica-i iubitului ca nu te simti confortabil cu propunerea lui si ca ai vrea sa vorbesti despre intimitate cu el. Nu-l refuza grosolan, ci explica de ce nu esti de acord. De asemenea afla de ce el este interesat de acest lucru si de ce ar vrea ca voi doi sa aveti experiena cu femei sex sau escorte Brasov, sau oricare alt oras in care va aflati.

Creeaza un plan de actiune pentru a aborda problema

Odata ce ai stabilit de ce te simti inconfortabil in preajma iubitului, trebuie sa faci ca sa schimbi acest lucru. Vino cu un plan pentru a aborda problema. Comunica-i ca te simti ingrijorata si putin inconfortabil. Sansele sunt ca el sa simta la fel, iar discutarea  va va ajuta pe amandoi sa va simtiti mai confortabil. Petrece mai mult timp cunoscandu-l. Vorbeste-i cu atentie despre cum actioneaza atunci cand altii sunt in preajma voastra.

Arata adevarata personalitate si permite-ti sa fii vulnerabila

Unii oameni cred ca trebuie sa se comporte ca altcineva pentru a fi placuta. Cu toate acestea, acest lucru este doar inselarea acelei persoane sa creada ca esti cineva care nu esti si nu ii permite niciodata sa cunoasca adevarata ta persoana. Fii dispusa sa-ti lasi garda jos si lasa-l pe iubit sa te cunoasca cu adevarat. Arata-i iubitului tau personalitatea ta reala, impartasind interesele si hobby-urile tale, impartasind glume pe care le crezi amuzante, impartasind ce tip de muzica iti place si actionand intr-un mod care te simti confortabil.

Exprima-te prin creativitate

Desi unii oameni sustin ca nu sunt deloc creativi, toata lumea este creativa in moduri unice. Daca ti se pare dificil sa comunici verbal, o alta modalitate de a te simti confortabil in preajma iubitului tau este sa te exprimi creativ. Arata-i lucrarile pe care le-ai creat, melodiile pe care le-ai scris, poezia pe care ai scris-o. Daca te intereseaza tehnologia, i-ai putea spune despre un joc video, un site web sau o aplicatie pe care o proiectezi.