Pentru cei care inca nu au facut cunostinta cu Rachel Zoe, aceasta si-a facut un renume la Hollywood ca stilist al vedetelor. Scrie carti de stilism, si-a lansat un site de moda, stilizeaza show-uri, iar in luna august a aparut in America noul sezon al reality show-ului „The Rachel Zoe Project”.

Cu toate ca multi oameni de profil nu ii inteleg existenta si cum de s-a ales cu renumele de „stilist al vedetelor”, Rachel Zoe creste profesional in fiecare zi. Cunoscuta pentru silueta firava – au aparut multe stiri conform carora sufera de anorexie, ochelarii mari, hainele din blana si tocurile zgarie-nori, Rachel Zoe este o aparitie de neuitat.

Rachel Zoe – femeia la inceput de drum

Rachel Zoe Rosenzweig s-a nascut in New York acum 39 de ani, pe data de 1 septembrie. A urmat cursurile Facultatii de Sociologie si Psihologie la „The George Washington University”, loc in care si-a cunoscut si sotul, Rodger Berman, cu care s-a casatorit in anii ’90.

Inainte sa o ia pe drumul stilismului, Rachel a lucrat la revistele Gotham si YM, iar in ultimii ani si-a incercat norocul si ca designer. Multi „carcotasi” spun ca desi nu are talent, doamna Zoe are foarte mult noroc adus de relatiile cu oameni influenti din industria modei.

De curand, aceasta a adus pe lume un copil, mult asteptat de cuplul Berman, si cu toate ca multi nu credeau ca este ceva realizabil – silueta sa firava, programul incarcat – Skyler Morrison Berman este dovada vie a reusitei celor doi.

Rachel Zoe – femeia de cariera

Intr-un top realizat de o revista americana, cele mai cunoscute replici ale stilistului Rachel Zoe sunt: „I die”, „babe”, „bananas” si „kills it”, iar replica „arunca-ma in sicriu acum cu acea pereche de cercei” o caracterizeaza perfect pe femeia care adora leopard print-ul.

Ca stilist a lucrat cu multe nume mari de la Hollywood, iar printre ele le regasim pe Lindsay Lohan, Mischa Barton, Nicole Richie, Keira Knightley, Cameron Diaz, Demi Moore, Kate Hudson sau Eva Mendes.

Cu toate ca a fost o perioada cand aceasta era in presa de scandal datorita disputelor cu Nicole Richie, cele doua fac parte din randul pionierelor stilului „boho-chic”: bijuterii opulente, rochii lungi si diafane, ochelari rotunzi si mari, palarii uriase si parul blond usor ondulat.

Pentru toamna anului 2011, Rachel planuieste sa lanseze o colectie de haine (accesorii, pantofi, veste din blana si pe viitor poate obiecte de decor), insa pana atunci isi cauta o echipa de creatie.

Rachel Zoe – sfaturi pentru viitoarele mamici

Investeste intr-o pereche de blugi care sa nu iti incomodeze corpul pe timpul „transformarii”.

Colantii, fustele maxi si rochiile lungi sunt perfecte pentru burtica in crestere, iar in partea de sus bluzele cu volanse sau poncho-uri ar trebui sa te ajute.

Incaltamintea comoda este importanta, insa balerinii si sandalele cu platforma sunt cele mai chic.

Pentru „perfectiunea insarcinata” stilista iti recomanda urmatoarele combinatii: o bluza colorata lunga cu colanti, poncho si blugi spalaciti, maieu simplu si o fusta maxi.

La capitolul accesorii, stilista a recunoscut ca ea nu s-a despartit niciodata de gentile mari si ochelarii a la Jackie O. care ascund oboseala si spun „nu ma deranja”.