Noua achiziţie a Rapidului, bulgarul Pavel Vidanov, este nebun după femei: «Vreau să fac sex în avion!»

Afaceri

Fundaşul bulgar Pavel Vidanov (22 de ani, patru meciuri la naţională), transferat de Rapid, se descrie drept un tip căruia îi plac distracţia şi sexul, pe care-l practică pe unde apucă!

↑Vidanov (în dreapta) este fundaş central,dar poate evolua şi ca apărător dreapta

Pavel este musculos pe site-urile de socializare→

Vidanov a venit de la ŢSKA Sofia până în vară, pentru 35.000 €. Dacă va confirma, fotbalistul îşi va prelungi contractul cu trei ani pentru alţi 300.000 €. “Nu le am cu alcoolul, dar ador să ies şi să mă distrez ori de câte ori am ocazia. Îmi place să îmi trăiesc viaţa la maximum, îmi place adrenalina”, s-a caracterizat rapidistul.

Probleme cu interlopii sofioţi

El a adăugat, în presa de la sud de Dunăre, preluată de Onlinesport: “Am făcut sex peste tot, şi în lift, şi pe plajă şi sunt curios cum ar fi în toaleta unui avion!”.

Uneori însă, “escapadele nocturne” s-au terminat prost pentru “Don Juan”. În 2009, a fost bătut într-un bar din Sofia, la comanda lui Kaloian Stoianov, un personaj dubios apropiat clubului ŢSKA. Continuarea nu s-a lăsat aşteptată: jucătorul l-a ameninţat cu moartea pe interlop!

Şi sighişoreanul Ralph Gunesch (27 de ani, St. Pauli – liga I, Germania) e un jucător cu fantezii sexuale: “Am făcut sex în fiecare dintre cele cinci maşini pe care le-am avut”.