Fundaşul bulgar Pavel Vidanov (22 de ani, patru meciuri la naţională), transferat de Rapid, se descrie drept un tip căruia îi plac distracţia şi sexul, pe care-l practică pe unde apucă!

↑Vidanov (în dreapta) este fundaş central,dar poate evolua şi ca apărător dreapta

Pavel este musculos pe site-urile de socializare→

Vidanov a venit de la ŢSKA Sofia până în vară, pentru 35.000 €. Dacă va confirma, fotbalistul îşi va prelungi contractul cu trei ani pentru alţi 300.000 €. “Nu le am cu alcoolul, dar ador să ies şi să mă distrez ori de câte ori am ocazia. Îmi place să îmi trăiesc viaţa la maximum, îmi place adrenalina”, s-a caracterizat rapidistul.

Probleme cu interlopii sofioţi

El a adăugat, în presa de la sud de Dunăre, preluată de Onlinesport: “Am făcut sex peste tot, şi în lift, şi pe plajă şi sunt curios cum ar fi în toaleta unui avion!”.

Uneori însă, “escapadele nocturne” s-au terminat prost pentru “Don Juan”. În 2009, a fost bătut într-un bar din Sofia, la comanda lui Kaloian Stoianov, un personaj dubios apropiat clubului ŢSKA. Continuarea nu s-a lăsat aşteptată: jucătorul l-a ameninţat cu moartea pe interlop!

Şi sighişoreanul Ralph Gunesch (27 de ani, St. Pauli – liga I, Germania) e un jucător cu fantezii sexuale: “Am făcut sex în fiecare dintre cele cinci maşini pe care le-am avut”.