Dupa ce fosta colega de trupa a Andreei, Andreea Antonescu, a facut mai multe dezvaluiri, o alta cantareata a vorbit despre modul in care se resimte Andreea Balan dupa despartire, si, totodata, despre stilul de „cuceritor” care l-a consacrat pe Keo inca din trecut.

S-a presupus, in multe randuri, ca Lora ar fi avut o relatie in trecut cu Keo, ba, mai mult, ca aceasta s-ar fi desfasurat chiar inaintea povestii de dragoste dintre el si Andreea Balan, scrie ziarulring.ro.

Lora a negat categoric orice fel de legatura amoroasa intre ea si Keo, precizand ca singurul moment in care au fost apropiati a fost in fata camerelor de filmat, la turnarea unui videoclip. „Eu am format un cuplu cu Keo in videoclipul piesei „Viata noua”. Nu a fost vorba de nimic altceva, niciodata! Doamne fereste! Eu si Andreea suntem prietene de cand suntem mici. Nu este niciun scandal intre ea si Keo! Este doar o despartire. Nimeni nu se cearta cu nimeni si nimeni nu balacareste pe absolut nimeni”, a declarat Lora pentru ziarulring.ro.

Lora a vorbit despre starea de spirit a prietenei sale, Andreea Balan, si, totodata, cum l-ar caracteriza pe Keo.

„Nu stiu absolut nimic despre omul acesta si despre infidelitatile lui. Stiu doar ca am facut o piesa cu el, am avut concerte impreuna, unde a fost si Andreea. Toate lucrurile astea sunt atat de vagi pentru mine, petru ca ne-am intalnit rar. Cand eram la trupa Wassabi, el parea un gentleman din acela…pe stilul vechi, foarte cuceritor, dar asa este felul lui! De aia poate lumea il vede asa. E o tampenie pana la urma. Ca sa se scrie lucruri, se pun in carca multe alte lucruri. Este un baiat talentat, care produce muzica, este preocupat de chestia asta. Eu nu stiu daca vrea sau nu sa se insoare, daca vrea copii, sau nu! Daca Andreea considera ca nu mai este potrivit, cred ca stie ea ce face. O femeie nu renunta degeaba la o relatie de opt ani, sau cati ani or fi avut ei impreuna”, spune Lora.

„Andreea este foarte bine. Discutiile astea sunt de multe timp, si lui i s-au dat foarte multe sanse ca sa isi dea seama ce vrea. Ei sunt niste oameni normali. In spatele imaginii de artisti, ei sunt niste oameni ca toti ceilalti. Cu relatii normale si probleme normale. Nu are nicio legatura ca esti vedeta la televizor cu problemele care iti pot aparea acasa, in relatie. Nu conteaza cine esti”, a concluzionat Lora pentru sursa citata.