Salonul pentru manichiurӑ este locul unde femeile merg pentru o ȋngrijire lunarӑ și unde se pot bucura de un moment de atenție pe care și-o acordӑ cu plӑcere. Existӑ multiple elemente care reușesc sӑ defineascӑ experiența unui salon, printre care se aflӑ materialele de calitate folosite de cӑtre specialiști, ustensilele de lucru sau gama largӑ de culori pe care o poți descoperi ȋntr-un asemenea spațiu. Acetona este prezentӑ permanent ȋntr-un loc de acest tip și are multiple utilizӑri. Poți folosi oricȃnd acetona de calitate de la Everin.ro. Pentru a cumpӑra acetonӑ, poți accesa link-ul urmӑtor: https://everin.ro/consumabile/degresant-acetona. Iatӑ cȃteva aspecte ce țin de acetonӑ ȋn mediul de tip salon și cum anume o poți folosi pentru a ȋndepӑrta oja semipermanentӑ:

1.Acetona este folositӑ pentru manichiura clasicӑ, atunci cȃnd clientele vin la refacerea acesteia

Acetona este ȋntotdeauna folositӑ pentru manichiura clasicӑ atunci cȃnd clientele vin la salon. Ea va fi utilizatӑ pentru a elimina urmele vechii oje aplicate și se va realiza totul simplu, cu o dischetӑ specificӑ și cu o cantitate suficientӑ de acetonӑ.

2.Acetona este perfectӑ pentru mici corecții ȋn cadrul manichiurii clasice și pentru alte tipuri de situații

Acetona este folositӑ zi de zi și pentru corecturi mici sau mari legate de ojele poziționate greșit, ȋn locul nedorit. Astfel, tot cu ajutorul unei dischete sau cu un bețisor ȋmbibat ȋn acetonӑ, se poate recurge la ștergere și corecție. Existӑ posibilitatea de a folosi și anumite pensule mici special realizate pentru acest tip de detaliu.

3.Acetona poate sӑ fie folositӑ pentru ȋndepӑrtarea ojei semipermanente. Iatӑ care sunt pașii pe care trebuie sӑ ȋi urmezi

Acetona este potrivitӑ pentru ȋndepӑrtarea ojei semipermanente și te ajutӑ sӑ obții cele mai bune rezultate chiar și cȃnd dorești sӑ ȋndepӑrtezi oja de acest tip. Astfel, trebuie sӑ urmezi mai mulți pași pentru a putea sӑ elimini de pe unghii oja care este mai rezistentӑ. Vei putea lua o dischetӑ sau vatӑ ȋn cantitate mai mare, o vei ȋmbiba cu acetonӑ și o vei pune pe unghia cu ojӑ semipermanentӑ. Astfel, ulterior, vei putea sӑ  prinzi pe locul dorit cu o bucatӑ de staniol care este ȋnfӑșuratӑ pe toatӑ porțiunea respectivӑ. Staniolul este lӑsat acolo aproximativ 10 minute și apoi este ȋndepӑrtat pentru a putea șterge oja semipermanentӑ. Poți cumpӑra tot ce ai nevoie pentru un salon profesional de la Everin.ro. Vei descoperi o gamӑ largӑ de produse de tipul unei lampe UV sau a frezelor de unghii și pilelor electrice, ori gelurilor pentru unghii. Pentru a cumpӑra gel de unghii de calitate superioarӑ poți accesa link-ul urmӑtor: https://everin.ro/.

Sursa foto: Freepik