Manichiura cu gel a devenit un stil de viață pentru majoritatea femeilor moderne. În câteva minute și cu ajutorul produselor corespunzătoare, obții o manichiură exemplară, care să se asorteze cu personalitatea și stilul tău vestimentar. Vizitele periodice la saloane necesită investiții financiare și timp. Din păcate, dinamica programului de viață nu ne permite să apelăm la serviciile saloanelor atât de des pe cât ne-am dori.

Instrumente și ustensile care transformă unghiile într-o carte de vizită

Piața de la ora actuală este deosebit de ofertantă în materie de produse cosmetice și de întreținere a unghiilor cu gel. Deși o astfel de investiție te-ar putea intimida, află că, un kit complet de produse îți asigură manichiura pe cel puțin un an.

Am pregătit pentru tine o listă completă de produse pe care să le adaugi în coș, atunci când mergi la cumpărături. Articolele sunt special dedicate tehnicii de aplicare a gelului, de construcție a unghiilor, precum și de finisare perfectă.

·Lampa UV – este un ‘’must-have’’ pentru întărirea straturilor de gel sau ojă permanentă;

·Ulei pentru cuticule – produsul hidratează pielea din jurul unghiilor, simplificând procedura de eliminare a cuticulelor, fără riscul de a deteriora aspectul pielii;

·Primer – acesta ajută la curățarea și degresarea unghiilor, astfel încât stratul de ojă să rămână fixat pentru minim 3 săptămâni;

·Base coat – baza de gel se aplică în strat subțire și se usucă la lampa LED/UV timp de 30-60 de secunde;

·Instrumente pentru îngrijirea cuticulelor. Când vine vorba de cuticule, alegerea ustensilelor depinde strict de preferințele tale. Poți să apelezi la o soluție tip remover, la bețișoare din lemn pentru împingere, sau la pila electrică de unghii pentru eliminarea excesului de piele;

·Pile de unghii – folosește-te pentru a da unghiilor tale forma pătrată, ovală, tip balerină, stiletto, sau oricare alta pe care o preferi. Dacă ești începătoare, atunci poți investi într-un set de pile cu dimensiuni și granulații diferite. După ce prinzi experiență, îți recomandăm să te orientezi către pila electrică pentru rezultate de calitate superioară;

·Top coat – pentru un aspect strălucitor de lungă durată;

·Buffer – pentru mătuirea unghiei;

·Pensule pentru aplicarea gelului pe unghie;

·Șabloane pentru construcția unghiilor;

·Geluri de construcție;

·Geluri colorate – aici ții cont strict de preferințele tale și de stilul personal vestimentar. Poți opta pentru geluri în nuanțe nude, neon, sau clasice.

Întreținerea unghiilor cu gel este o procedură inovativă care te poate ajuta să te bucuri de unghii cu aspect îngrijit și diferit pentru orice ocazie. Cine consideră manichiura cu gel o provocare, înseamnă că nu a descoperit gama de instrumente și ustensile de la Evoqe, dedicată atât profesioniștilor, cât și persoanelor începătoare care pun preț pe sănătatea mâinilor.

Odată ce începi să te familiarizezi cu procedura de întreținere, vei observa că treaba se simplifică tot mai mult, iar pe parcurs poți transforma această activitate într-un hobby sau chiar în propriul tău business.

Sursa foto: Freepik