Pagina sase a raportat pe 28 ianuarie 2022 ca Drake si Julia s-au intalnit timp de cateva luni la sfarsitul lui 2019 si inceputul lui 2020, cu aproximativ doi ani inainte de dragostea ei cu Kanye. Potrivit site-ului, Drake i-a trimis un mesaj direct pe Instagram pentru a o felicita pentru filmul ei, in decembrie 2019. S-au intalnit pentru prima data in New York City in februarie 2020, unde Drake a dus-o pe Julia si un prieten la Hotelul Bowery pentru bauturi.

Page Six a mai raportat ca Drake a surprins-o pe Julia la Bloomingdale’s, unde facea o aparitie promotionala, a doua zi dupa prima lor intalnire. „Au inchis magazinul pentru ca el sa o poata vizita”, a spus o sursa. Romantismul dintre Drake si Julia a continuat cand Julia a zburat la Los Angeles la cateva zile dupa Ziua Indragostitilor, unde Drake i-a oferit doua genti Birkin, care pot costa intre 20.000 si 500.000 de dolari. „Asa ca a mers in [orasul sau natal] Toronto pentru a ramane cu el”, a spus sursa.

Potrivit site-ului, Julia a ramas cu Drake la conacul sau de 50.000 de metri patrati din Toronto pana in aproximativ martie 2020, cand granitele dintre Canada si Statele Unite se inchideau ca urmare a crizei de sanatate in curs. „Inchideau granita [dintre Canada si SUA], iar ea a trebuit sa mearga acasa”, a spus sursa.

Relatia lui Drake si Julia s-a incheiat dupa ce aceasta si-a reaprins dragostea cu fostul ei sot, pilotul Peter Artemiev. Doi ani mai tarziu, Julia, care s-a despartit din nou de sotul ei in 2020, l-a intalnit pe Kanye la o petrecere de Revelion in Miami, ceea ce a dus la relatia lor actuala. „L-am cunoscut pe Ye la Miami in ajunul Anului Nou si a fost o conexiune instantanee. Energia lui este atat de distractiv de a fi in preajma. Ne-a facut pe mine si pe prietenii mei sa radem, sa dansam si sa zambim toata noaptea. Am decis sa mentinem energia si sa zburam inapoi la New York pentru a vedea Slave Play”, a scris el intr-un eseu pentru revista Interview in ianuarie 2022. „Zborul lui Ye a aterizat la sase si piesa a fost la sapte si jumatate. a sosit ON. TIMP. . Am fost impresionat. Dupa piesa am ales sa luam cina la Carbone, care este unul dintre restaurantele mele preferate. Evident.

Ea a continuat: „La restaurant, Ye a efectuat o intreaga sedinta foto pentru mine in timp ce oamenii luau masa! Intregul restaurant i-a placut si ne-a incurajat in timp ce se intampla. Dupa cina, ai avut o surpriza pentru mine. Adica, sunt inca in stare de soc. Aveai o suita de hotel plina de haine. A fost visul oricarei fete devenit realitate. S-a simtit ca un adevarat moment Cenusareasa. Nu stiu cum a facut-o, sau cum a ajuns totul aici la timp. Dar am fost atat de surprins. Cum ar fi, cine face astfel de lucruri la a doua intalnire? Sau orice intalnire! Totul la noi a fost atat de organic. Nu stiu incotro se indreapta lucrurile, dar daca acesta este vreun indiciu al viitorului, imi place calatoria.”

Relatia dintre Julia si Kanye vine si pe fondul divortului sau de Kim Kardashian, cu care imparte copiii North, Saint, Chicago si Psalm, si noua relatie a sotiei sale instrainate cu membrul distributiei Saturday Night Live , Pete Davidson. O sursa a declarat pentru E! Stiri din ianuarie 2022 ca Kanye inca il vede pe Kim drept „sufletul sau pereche” si se intalneste cu Julia ca pe o „distragere a atentiei de la Kim si Pete”. „Kanye nu a renuntat la Kim”, a spus sursa. „Ea este singura din inima lui si el crede ca sunt suflete pereche si vor ajunge din nou impreuna”.

Sursa a continuat: „Celelalte femei cu care se intalneste sunt o distragere a atentiei. Ii place atentia pe care o primeste de la ei, dar cam atat. Kim este inca singurul cu care isi doreste cu adevarat sa fie.”

Relatia Juliei cu Drake vine, de asemenea, pe fondul ceartei de lunga durata a rapperului „Hotline Bling” cu Kanye. In august 2021, drama Drake si Kanye a devenit virala cand Drake a fost prezentat pe single-ul lui Trippie Redd, „Betrayal”. In cantec, Drake confirma ca el si Kanye au inca probleme dupa ce a sustinut ca fondatorul Yeezy a „ars” deja din cariera sa la 44 de ani. „Toti ticalosii astia pe care le spun ca abia le stiu / Patruzeci si cinci, patruzeci si patru (arde), da-i drumul / Nu schimbi rahat pentru mine, este infiintat in piatra”, rapeaza Drake. El continua: „Rolling stones, grey stones (PinkGrillz) / Piatra pretioasa, lasa-ma sa-mi fac prezenta cunoscuta”.

Dupa insulta lui Drake, Kanye a raspuns intr-o postare pe povestea sa de Instagram, care l-a aratat trimitand o fotografie cu Joaquin Phoenix in 2019 Joker la un chat de grup cu un text pe care scria: „Traiesc pentru asta. Toata viata am fost facuta de un atlet tocilar ca tine. Nu te vei mai recupera niciodata. Iti promit.”

Membrii chat-ului de grup au fost identificati doar dupa prenumele lor. Unul dintre contacte a fost listat cu litera „D”, despre care fanii cred ca este Drake. Cearta a continuat cand Kanye a postat o captura de ecran pe Google Maps cu adresa de acasa a lui Drake. Drake, la randul lui, nu parea sa-i deranjeze scurgerea lui Kanye. In urma postarii lui Kanye, Drake s-a dus la propria sa poveste de pe Instagram cu un videoclip cu el intr-o masina razand de el insusi.

Pentru mai multe despre Kardashian, consultati memoriile lui Kris Jenner din 2011, Kris Jenner… si All Things Kardashian , in care mama isi spune povestea nespusa despre cresterea celor sase copii ai ei, Kourtney, Kim, Khloe, Rob, Kendall si Kylie, pentru celebritate internationala si si-au construit imperiul de milioane de dolari. Poate credeti ca ii cunoasteti pe Kardashians, dar asa cum explica Kris in cartea ei, ceea ce este in mass-media si Keeping Up with the Kardashians este doar varful aisbergului. In Kris Jenner… si tot ce tine de Kardashian, Kris dezvaluie cum a echilibrat sase copii (sa nu mai vorbim de patru copii vitregi si numerosi nepoti) in timp ce construia o afacere pentru familia ei. Cartea analizeaza si relatia lui Kris cu Nicole Brown Simpson inainte si dupa ce sotul ei, OJ Simpson, a fost acuzat de uciderea ei. Kris Jenner… si toate lucrurile despre Kardashian sunt o lectura obligatorie pentru orice fan Kardashian.