Se zvoneste ca, de cand se plimba in televiziune, Meghan Markle a avut un obiectiv principal: sa fie o celebritate. Totul pare sa indice ca a reusit-o, de vreme ce recent portalul dedicat cinematografiei si vedetelor sale, IMDB, a ales-o drept cea mai populara vedeta dupa interviul cu Oprah Winfrey la CBS.

Actrita din serialul Suites si-ar fi atins scopul in luna martie dupa ce i-a dezvaluit lui Oprah detaliile convietuirii sale cu membrii familiei regale a Marii Britanii. Pentru a face alegerea, site-ul se uita la profilul personajului pe IMDB si la impresiile pe care le ofera oamenii despre aparitiile sale in film si televiziune. Si desi Meghan a parasit aceasta meserie pentru a se casatori cu Harry in 2018, ea se afla in continuare in topul celor mai faimoase vedete, potrivit portalului.

Dar nu multi cred ca aceasta onoare este adevarata. Din acest motiv, inainte de stiri, multi si-au realizat propriile sondaje. Si ghici ce. In alte sondaje de popularitate dupa interviul lui Oprah, Meghan este batuta in popularitate de Kate Middleton, cumnata ei, si cu care are un proces pe rol pentru cine a facut pe cine sa planga de rochiile domnisoarelor de onoare la nunta ei cu Harry.

Dar, in realitate, Regina Elisabeta este suverana popularitatii in familie, cu 53%, potrivit sondajului Morning Consult realizat in Statele Unite. Urmeaza Kate Middleton cu 49% si apoi Meghan Markle cu %. Printul Harry il bate pe William, mostenitorul tronului. Primul are 46% favorabilitate, iar celalalt 42%.

Deanna Eppers, un expert regal, spune ca Kate nu este dezinstalata de nimeni in Marea Britanie. „Toate femeile vor sa semene cu ea pentru ca se arata nu doar ca o femeie frumoasa, ci si ca o mama inteligenta, afectuoasa si exemplara, dar mai ales datorita loialitatii ei. De aceea, ea nu primeste niciodata presa negativa si majoritatea cred ca ea si sotul ei William vor fi urmatorii regi, si nu Carlos si Camilla.

Printul Charles, de fapt, se afla in acel clasament sub animalele de companie ale Reginei Elisabeta, corgis, care au inregistrat o popularitate de 36% fata de 31% pentru printul mostenitor. Iar ultima pe lista este Camilla, care are o popularitate de 20%, cifra care, desi scazuta, a trebuit castigata in ultimii ani.

In plus, sondajul indica faptul ca popularitatea lui Meghan, desi era mare la momentul nuntii ei, a fost in scadere, deoarece oamenii au observat ca este o persoana cu un ego foarte mare. Un exemplu este ca la nunta Eugeniei a purtat o rochie de maternitate desi abia avea doua luni, ceea ce a distras atentia catre ea si a stramutat cea mai importanta zi a sarmanei fiice a lui Fergie si a printului Andrew. „Kate nu ar face niciodata asta”, spune Eppers. El mai subliniaza ca felul in care se imbraca este opus. In timp ce lui Meghan ii place sa-si etaleze lenjeria in haine stranse, Kate este regina rochiei elegante si clasice potrivite pentru o regina. Si asta le place supusilor sai.

Dar intr-un alt sondaj realizat de site-ul On Buy, preferintele se schimba si ducesa de Sussex a obtinut o popularitate de 14,5%, putin mai mult decat Kate Middleton, care a inregistrat 14,4%. Asta inseamna ca ambele au impartit publicul intre cei din echipa lui Kate si cei din echipa lui Meghan. Pentru multi, aceasta realizare se datoreaza faptului ca Meghan a devenit un reper pentru multi oameni, hotarand sa paraseasca familia regala si sa caute o viata independenta in Statele Unite. Regina din acest sondaj ar fi a treia ca popularitate, cu 14%.

Dar lui Harry nu se descurca la fel de bine ca ea. De fapt, popularitatea sa a scazut la 14,2 sub regina, ceea ce este mult mai putin decat favorabilitatea de care se bucura atunci cand era membru al familiei si singur. Pentru multi acest lucru se datoreaza faptului ca fanii sai au fost furiosi cand a decis sa-si urmeze partenerul si sa faca un pas inapoi fata de monarhie. Popularitatea lui Carlos a scazut se pare din cauza dramei The Crown, deoarece in acest serial este aratat ca nesigur si insensibil la Printesa Diana.

Intr-un alt sondaj, de data aceasta realizat de YouGov, Kate este a doua ca popularitate din familie, in timp ce Meghan este numarul noua, dar numarul 7 in ceea ce priveste faima. Acest lucru sugereaza ca Kate este mai populara, dar Meghan are mai multa recunoastere datorita faptului ca a primit mai multa presa pentru viata ei cu Harry si problemele cu familia ei.

Intr-un alt sondaj realizat de ziarul Express in 2019, Kate este cu 25% mai populara decat Meghan, cu 31% fata de 6% pentru actrita. Chiar si asa, regina este cea mai populara dintre toate, cu 40% din voturi. Un alt sondaj realizat de Opinium in aceeasi perioada a aratat ca, in timp ce aprobarea lui Kate a fost de 62%, cea a lui Meghan a fost de 37%.

Daca le adunati pe toate, este clar ca Kate este cea mai populara dintre cele doua cumnate. Dar asta nu inseamna ca Meghan va putea trece vreodata peste ea. Deocamdata, ducesa de Sussex va trebui sa continue sa intrebe: „Oglinda, oglinjoara… cine este cel mai faimos dintre toti?