Secretele lor cele mai bine pastrate! De la juramintele din Las Vegas ale lui Joe Jonas si Sophie Turner pana la ceremonia de hush-hush a lui Niecy Nash , unele celebritati si-au ascuns zilele nuntii de ochii publicului.

Cantareata Jonas Brothers si alumul Game of Thrones au legat de doua ori in 2019: mai intai in cadrul unei ceremonii private din Las Vegas si din nou in Franta, in fata prietenilor si a familiei. Clipurile din nuptialele lor din Vegas au fost distribuite online de Diplo si i-au surprins pe toti – chiar si pe parintii lui Jonas.

,,Ei bine, in mintea mea, stii, asta a fost partea legala a casatoriei”, a spus cantareata DNCE in timpul unui interviu la radio in iunie 2019. ,,Asa ca ma gandeam:,, Uite, aceasta nu este cea mai importanta zi . Exista o zi importanta, adica, voi pastra intimitatea, dar inaintea noastra. Asa ca am fost, ca – acesta este, ca, oricine este in oras. „

Fosta vedeta Disney a dezvaluit ulterior ca mama si tatal sau, Denise si Paul Kevin Jonas , au aflat despre ceremonia legala a fiului lor la mana a doua.

,,[Parintii mei] au un restaurant uimitor in Carolina de Nord si cred ca unii dintre angajatii lor s-au dus si au spus:,, Felicitari! Am vazut.’ Si apoi au fost nevoiti sa afle „, a spus el, tachinand ca,, isi cere scuze „dupa. Familia Jonas nu este singura care a intarziat la petrecere. Unele celebritati si-au facut marile anunturi doar prin intermediul retelelor sociale, lasand fanii si adeptii socati de dezvaluire.

„D-na. Carol Denise Betts „, a scris Nash prin Instagram in august 2020 alaturi de o fotografie de la nunta ei cantaretei Jessica Bettes . Intr-o postare separata pe povestea ei de pe Instagram, vedeta Claws a glumit: ,,#PlotTwist”.

Aubrey Plaza si Jeff Baena

In mai 2021, Plaza a anuntat ca ea si iubitul ei de lunga durata, Jeff Baena, au legat nodul intr-o postare de pe Instagram, unde s-a referit subtil la cineast ca ,,sotul ei drag”. Inainte de marea dezvaluire, perechea isi pastrase povestea de dragoste de un deceniu destul de privata.

,,Nu-mi place … sa vorbesc foarte personal despre relatia noastra, sincer”, a spus alfa Parks and Recreation la MovieFreak.com in iulie 2017.

Erin Lim si Joshua Rhodes

E! Jurnalista a jucat cu ochi buni despre statutul ei de nou casatorit prin Twitter in martie 2021, tachinand ,,Oh, asa ca”, alaturi de un instantaneu din nuptialele sale din ianuarie. Duo-ul s-a logodit in septembrie 2020 dupa ce s-a intalnit la biserica cu doi ani inainte.

Chloe Sevigny si Sinisa Mackovic

Bloodline Alum revelat prin Instagram martie 2021 ca a facut schimb de juraminte cu Croatia nativ un an mai devreme. ,,Casatorit intr-o zi de luni, 9 martie 2020. La multi ani de dragoste anniversary”, a scris Sevigny alaturi de o clipa din ziua speciala. Perechea si-a intampinat impreuna primul copil, un baietel, la doua luni dupa nunta.

Nicolas Cage si Riko Shibata

Reprezentantul actorului National Treasure ne- a confirmat ca s- a casatorit cu Shibata intr-o ,,mica” nunta din Las Vegas pe 16 februarie, dupa aproximativ un an de intalniri. ,,Data a fost aleasa pentru a onora ziua de nastere a regretatului tata al mirelui”, a dezvaluit reprezentantul lui Cage intr-un comunicat. Cage a confirmat in continuare uniunea, spunandu- ne : ,,Este adevarat si suntem foarte fericiti”.

Kristen Wiig si Avi Rothman

In timpul unui interviu din februarie 2021 la emisiunea The Howard Stern , alumul Saturday Night Live a dezvaluit ca ea si Rothman au legat nodul in mijlocul pandemiei. „Sunt foarte norocoasa ca am acesti doi bebelusi si sotul meu. Ei imi fac totul mai bun. Mi-a schimbat viata”, a tasnit ea in acel moment. Noi am confirmat in august 2019 ca perechea s-a logodit dupa trei ani de intalnire. In iunie 2020, au intampinat gemeni prin surogat.

Riz Ahmed si Fatima Farheen Mirza

Surprinde! In ianuarie 2021, actorul Nightcrawler i-a spus lui Louis Theroux pe podcastul sau ,,Grounded” ca s-a casatorit cu romancierul intr-o ceremonie de carantina. Cuplul s-a intalnit initial cand stateau unul langa celalalt la o cafenea din New York cu ani mai devreme. Desi la inceput i-a pastrat secretul identitatii, ulterior i-a dezvaluit numele in timpul unei aparitii la The Tonight Show cu Jimmy Fallon.