Nu se poate nega ca toata lumea se inspaimanta de recenta escapada a lui Jennifer Lopez  si Ben Affleck impreuna. Duo-ul, care s-a intalnit timp de doi ani de vartej si  s-a angajat in primele lucruri , s-a bucurat de o vacanta de o saptamana in Montana, mai multe surse confirmate. Fostul cuplu,  supranumit Bennifer , a calatorit la Clubul Yellowstone la scurt timp dupa ce a participat la  concertul VAX LIVE din Los Angeles duminica.

,,Erau singuri”, a spus sursa la momentul respectiv. – Doar ei doi.

Dar, in timp ce multi fani ai culturii pop se delecteaza cu aceasta stire, exista o persoana care nu se chinuie tocmai pentru reuniunea lor: Alex Rodriguez .

O sursa apropiata de J.Lo ii spune jucatorul MLB pensionar este uimit mai mult decat orice altceva, mai ales ca s-  au despartit oficial si si-au anulat logodna acum  doar o luna.

,,A-Rod este socat de faptul ca J.Lo a mers mai departe”, dezvaluie sursa. „El a crezut cu adevarat ca vor reusi sa functioneze si sa se reconecteze. El a contactat J.Lo incercand sa se intalneasca cu ea, iar ea a fost foarte scurta cu el”.

Potrivit sursei, Alex este ,,intristat” in legatura cu reintalnirea lui J.Lo cu actorul Ligii Justitiei , atat de mult incat a ajuns la ea pentru a-i anunta ,,ca este suparat”. Dupa cum a rezumat insiderul, ,,Nu este interesata sa reaprinda nimic cu A-Rod si este gata”.

Hustlers.Centrarea actrita si atlet retras  au decis sa moduri parte la jumatatea lunii aprilie ,  dupa patru ani impreuna. Zile mai tarziu, ea si A-Rod s-au reunit pentru scurt timp cu o sursa separata care a spus despre care ,,incercau sa rezolve lucrurile”.

Cu toate acestea, la sfarsitul lunii, actorul  Batman V Superman  si Jennifer au fost vazuti petrecand impreuna . Ben a fost fotografiat fiind ridicat si lasat la casa fondatorului J.Lo Beauty din Los Angeles. La acea vreme, o alta sursa a clarificat ca erau ,,doar prieteni”.

Dar se pare ca scantei zboara din nou intre cele doua. Un al doilea insider apropiat de J.Lo explica reuniunea lor de o saptamana care le-a dat sansa de a ,,vedea unde ar putea duce acest lucru”.

,,Vrea sa mai incerce inca o data cu Ben”, spune insiderul simplu. „Nu au avut niciodata inchidere cu adevarat si ea s-a intrebat intotdeauna ce ar fi putut fi. Momentul nu a fost niciodata corect si au fost in locuri diferite pana acum.” Sursa mentioneaza ca ,,au ramas intotdeauna in contact si au avut o legatura puternica”.

„In sfarsit, a avut ocazia sa-si petreaca timpul cu el si sa vada unde ar putea duce acest lucru”, explica insiderul. Sunt foarte confortabili impreuna si este usor. Vrea sa-l vada in continuare si este foarte fericita.”

Dupa cum isi vor aminti fanii, au trecut 17 ani de cand Ben si Jen au decis sa-si puna capat logodnei. Au inceput sa se intalneasca pentru prima data in iulie 2002, in timp ce filmau  impreuna pe Gigli . Pana in noiembrie, castigatorul Oscarului de 48 de ani a pus marea intrebare.

Cu doar cateva zile inainte de a fi pregatiti sa faca schimb de juramanturi in septembrie 2003, au anulat nunta, dar nu s-au facut publice cu stirile decat cateva luni mai tarziu.