Hannah Storm (Hannah Storen) s-a nascut pe 13 iunie 1962 in Oak Park, Illinois, Statele Unite, este o prezentatoare sportiva americana. La 58 de ani, inaltimea lui Hannah Storm este de 177,0 cm (5 ft 9 in).

Acum descoperim actualizari despre biografia Hannah Storm, varsta, statisticile fizice, intalnirile/treburile, familia si cariera. Aflati cat de bogata este anul acesta si cum cheltuieste banii? Afla si cum a castigat cea mai mare valoare neta la varsta de 58 de ani.

Popular ca Hannah Storen Ocupatie Jurnalista de televiziune, personalitate de televiziune, autor, prezentatoare sportiva Varsta 58 Semn zodiacal Gemeni Nascut pe 13 iunie 1962 Data nasterii 13 iunie Locul nasterii Oak Park, Illinois, Statele Unite ale Americii Nationalitate Statele Unite ale Americii

Va recomandam sa consultati lista completa a Celebritatilor nascute pe 13 iunie. Este membra a grupului Famous With the Age 58.

Greutatea si masuratorile Hannah Storm

Stare fizica Greutate Indisponibil Dimensiunile corpului Indisponibil Culoarea ochilor Indisponibil Culoarea parului Indisponibil

Cine este sotul lui Hannah Storm?

Sotul ei este Dan Hicks (d. 1994).

Familie Parinti Indisponibil Sotul Dan Hicks (m. 1994) Frate Indisponibil Copii Ellery Hicks, Hannah Hicks si Riley Hicks.

Averea sa neta a crescut semnificativ in 2018-19. Deci, cat valoreaza Hannah Storm la varsta de 58 de ani? Sursa de venit a lui Hannah Storm provine in primul rand din succes. Ea este din Statele Unite. Am estimat valoarea neta, banii, salariul, venitul si activele Hannah Storm.

Avere neta in 2020 1 milion USD – 5 milioane USD Salariu in 2019 In curs de revizuire Valoare neta in 2019 Salariu in asteptare in 2019 Casa in curs de revizuire Nu este disponibil Masini Indisponibil Sursa de venit.

In 2018, Storm si Andrea Kremer au devenit primul duo feminin care a convocat un joc NFL, lucru pe care l-au facut pentru o transmisie Amazon Prime a Thursday Night Football.

Cand Scott a murit in 2015, Storm a fost insarcinata sa anunte stirile pe SportsCenter. Aproape ca se prabuseste in timpul segmentului. Pe 10 august 2016, el a anuntat si decesul unui alt coleg, John Saunders, in timp ce transmitea in direct din reportajul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

Pe 11 decembrie 2012, Storm a suferit arsuri de gradul doi la piept si maini, si arsuri de gradul I la gat si fata, ca urmare a unui accident pe gratar cu gaz propan la domiciliul sau. Fiica lui in varsta de 15 ani a alertat autoritatile despre accident. Storm si-a pierdut sprancenele, genele si aproximativ jumatate din par. Dupa ce a primit asistenta medicala de la Burn Center de la Westchester Medical Center din Valhalla, New York, Storm s-a intors in aer pe 1 ianuarie 2013, co-gazduind Rose Parade pe ABC in timp ce purta un bandaj pe mana stanga si purta extensii de par. si Revenit la SportsCenter pe 13 ianuarie 2013 pentru a gazdui editia de duminica dimineata cu Bob Ley.

In februarie 2010, colegul ei de la ESPN Tony Kornheiser a criticat tinuta ei in acea zi in emisiunea sa de radio, spunand ca tinuta ei arata ca „un carcas de carnati” si a fost suspendata de la ESPN pentru doua saptamani. Ulterior, i-a cerut scuze printr-o conversatie telefonica de 15 minute. Incepand cu 3 aprilie 2010, Storm va gazdui sambata ESPN Sports, un spectacol al companiei sora ABC, similar cu serialul sportiv clasic al retelei, Wide World of Sports.

In iunie 2010, impreuna cu colegul gazda Stuart Scott, Storm a oferit o acoperire inainte de meci pentru finala NBA din 2010 dintre Boston Celtics si Los Angeles Lakers. Mai tarziu, ea a devenit gazda emisiunii NBA Countdown inainte de meci pentru sezonul 2010-2011, alternand cu Stuart Scott, pana in sezonul NBA 2011-12.

In august 2009, ea a adaugat o prezentatoare de tenis la sarcinile ei ESPN prin co-gazduirea US Open 2009 cu Mike Tirico si Chris Fowler. De asemenea, ea a co-gazduit US Open 2010, Wimbledon 2011 si US Open 2011.

Storm s-a alaturat ESPN pe 10 mai 2008. El gazduieste SportsCenter in zilele lucratoare (cu exceptia zilelor de vineri in timpul sezonului NFL) de la 9 dimineata pana la pranz si duminica dimineata in timpul sezonului NFL cu Bob Law. Sarcinile sale sunt sa furnizeze momente importante si sa intrebe analistii despre subiecte sportive.

Storm s-a nascut cu un semn de nastere mare de vin porto sub ochiul stang, despre care vorbeste public pentru a creste gradul de constientizare a starii. In 2008, Storm a creat Fundatia Hannah Storm, care creste gradul de constientizare si ofera tratament copiilor care sufera de semne de nastere vasculare debilitante si desfigurante. Ea face parte, de asemenea, in consiliile de administratie ale Festivalului de Film de la Tribeca, ale Colgate Women’s Sports Awards, ale Fundatiei 21st Century Kids 1st si a lucrat intens cu March of Dimes, Partnership for a Drug-Free America, Boys and Girls Club, Special. Jocurile Olimpice, Fundatia pentru Sportul Femeilor, Institutul Vascular Birthmark, Universitatea Notre Dame si Dioceza de Bridgeport. Storm a fondat si Brainstormin’ Productions pentru crearea de programe educationale si inspirationale. In mai 2011, Storm a primit premiul „Celebrated Mom” de la LifeWorx, Inc., Chappaqua, New York. Acest premiu este acordat unei mame care ii inspira pe altii, in ciuda provocarilor profesionale si familiale.

Pe langa indatoririle sale in The Early Show, Storm a ancorat emisiuni pentru revista de stiri premiata a CBS, 48 Hours.