Una dintre cele mai comune provocari pentru cei care urmaresc citirile din tarot online este intelegerea suitelor de carti din Arcana Minora. Cartile de tarot din Arcana Minora prezic evenimente care au loc in viitorul apropiat. Aeste carti sunt impartite in 4 suite si anume: Suita de Pentagrame, suita de Cupe, suita de Bate si suita de Sabii. Fiecare dintre cartile de tarot din aceste suite sunt numerotate si mai exista Asul, regele, regina si cavalerul. 

In cele ce urmeaza vor fi prezentate semnificatiile principale ale fiecarei suite de carti din Arcana Minora pentru a intelege mai bine previziunile din orice platforma de tarot online. Mai important, vor fi prezentate semnificatiile cartilor numerotate a regilor, reginelor si cavalerilor din tarot online.

Cartile de tarot din Arcana Minora – semnificatii generale in ghicit

Ca oameni, cartile de tarot online numerotate reprezinta adesea oameni tineri, energici, care sunt chiar la inceputul calatoriei lor personale. Inca isi dezvolta personalitatea, dar abordeaza noi provocari cu energie si emotie. Cartile numerotate din Arcana Minora semnifica nerabdarea de a astepta oportunitatile si de a invata si exersa lucruri noi.

La nivel fizic, cartile de tarot din Arcana Minora pot reprezenta copiii mici pana la adulti tineri. Cu toate acestea, aceste carti de tarot ii pot reprezenta si pe cei care sunt tineri in suflet sau care descopera un aspect nou cu privire la propria persoana.

Ca evenimente, cartile din Arcana Minora sunt deseori vazute ca mesageri si vin la tine cu o noua oportunitate sau cu o invitatie. Pe scurt, acestea va incurajeaza sa aveti incredere si va ofera unda verde pentru un nou proiect sau initiativa. Cartile din Arcana Minora apar adesea atunci cand sunteti pe pe cale sa descoperiti idei noi ( suita de Bate), a unui nou sentiment (Cupe), a unui nou mod de a gandi (Sabii) sau a unei noi activitati de munca sau o noua idee pentru cariera (Pentagrame). Ele simbolizeaza o noua etapa in viata.

Suita de Cupe in tarot online

Cartile de tarot de Cupe semnifica inceputul unui proiect creativ care presupune riscuri. Este un indiciu ca exista energie creativa care incearca sa izbucneasca in constiinta ta.

Adesea, cartile de Cupe anunta un mesaj sau vesti pozitive din partea celor dragi. Puteti primi vesti despre nasterea unui copil, o logodna sau o casatorie, o idee sau un plan minunat, o sarcina, o noua relatie, planuri de calatorie, etc. Acest mesaj pozitiv este neasteptat, dar este binevenit si este posibil sa raspundeti la aceste mesaje intr-o maniera emotionala.

Suita de Pentagrame in tarot online

Suita de Pentagrame apare intr-o citire a cartilor de tarot online aveti dorinta de a va manifesta unele idealuri in plan material. S-ar putea sa va aflati in mijlocul unui nou proiect, cum ar fi un hobby, un business de afaceri sau inceputul unei noi experiente educationale. In orice caz, suita de Pentagrame este un semn de entuziasm si dorinta, concentrate in jurul unui obiectiv sau al unui ,,vis” pe plan profesional.

Cartile de tarot din Pentagrame va incurajeaza sa incepeti sa puneti in aplicare planuri si actiuni clare care va vor conduce in cele din urma sa va atinge visurile si obiectivele. Acesta este un moment in care trebuie sa poti aplica o planificare atenta pentru a-ti manifesta visele si a-ti atinge obiectivele.

Trebuie sa ramai concentrat pe elementele practice si tangibile, pastrandu-ti picioarele pe pamant si nu te lasa dus de val de mai multe idei si concepte, ci mai degraba concentreaza-te pe ceea ce este realist si realizabil. Acest lucru inseamna sa apelati la bunul simt si la abordarea pragmatica. Aceste calitati va vor conduce la succes si la gasirea unei solutii care functioneaza efectiv in ceea ce va propuneti in cariera.

Suita de Sabii in tarot online

Cartile de tarot din suita de Sabii  reflecta o abundenta de energie, pasiune si entuziasm. Nu asteptati sa incepeti un proiect sau o idee noua si sa le impartasiti cu altii. Incepeti singuri toate noile proiecte si calatorii cu o cantitate imensa de energie si emotie. Provocarea este sa tineti pasul cu voi! Ca si in cazul tuturor cartilor din Arcana Minora, inceputul pare intotdeauna promitator, dar este nevoie de altceva pentru a mentine ritmul.

Suita de Sabii este aproape ca o lumina care va ghideaza pasii. Intotdeauna vor aparea provocari, indiferent de optiunile pe care le alegeti si nu toata lumea va fi fericita de alegerile voastre, dar cand vine vorba de fericire, trebuie sa va urmati pasiunile si sa mergeti acolo unde se afla adevarata sursa de energie spirituala. Aceste carti de tarot din suita de Sabii va incurajeaza sa mergeti inainte si sa puneti rotile in miscare, in ciuda oricaror provocari sau neplaceri care ar putea sa va stea in drum.

Suita de Bate in tarot online

Suita Batelor este similara cu cartea de tarot Nebunul din Arcana Majora, in care el este un spirit liber , care reprezinta o schimbare si noi inceputuri. El are o adevarata pasiune pentru viata, in ciuda intelegerii sale ca aceasta lume nu este inca pe deplin dezvoltata. Inca nu au fost cantarite de sarcinile aspectelor materiale, venind si mergand dupa bunul plac, si de obicei incurajand schimbarea oriunde merge. El este acea persoana care provoaca schimbari care ar putea fi imposibile in orice alta situatie.

Aparitia cartilor de tarot din suita de Bate indica faptul ca intampinati o neliniste creatoare care abia asteapta sa iasa la suprafata sau, poate, sunteti in pragul unei descoperiri sau a unei noi faze a vietii. cartile in suita de Bate reprezinta scanteia creatoare brusca care vine, brusc si neasteptat, si care te plaseaza pe drumul unei noi viziuni creative. Astfel, aceste carti de Bate va incurajeaza sa mizati pe intuitie. Ascultati-va subconstientul si urmariti indemnurile creative, chiar daca sunteti ingrijorati de riscuri. Cu persistenta si o perspectiva echilibrata, chiar si dorintele imature prevestite de cartile de Bate pot fi transformate intr-o frumoasa viziune creatoare care poate schimba lumea.