Julie si fantomele este unul dintre spectacolele de pe Netflix care inca asteapta o reinnoire, in ciuda presiunii fanilor in jurul internetului. Se intampla Julie si fantomele sezonul 2 la Netflix? De ce dureaza atat de mult? Iata ce stim.

Seria este condusa de Kenny Ortega, care a fost braconat de la Disney (cunoscut pentru Descendents si High School Musical) si lucreaza cu Netflix la un acord de productie care a fost incheiat in aprilie 2019.

Sezonul 1 al Julie si fantomele a fost lansat pe Netflix pe 10 septembrie 2020 la nivel global si este o adaptare americana a serialului brazilian Julie e os Fantasmas. Seria ii are in rolurile principale pe Madison Reyes, Charlie Gillespie, Owen Patrick Joyner, Jeremy Shada si Jadah Marie.

Cum a evoluat serialul? Nu s-au anuntat statistici oficiale de vizionare, dar seria a aparut in top 10 in tari precum Statele Unite, Olanda, Australia si Canada. In Statele Unite, serialul a atins varful la pozitia 5. Emily Horgan, analist media independent a publicat un articol pentru noi, care afirma ca emisiunea este cea mai buna incercare a Netflix de a realiza o franciza pentru copii pana in prezent .

Trebuie sa avertizam ca acest lucru nu inseamna neaparat ca spectacolul a fost complet reinnoit, decat ca sunt planificate unele elemente de pre-productie in cazul in care are loc o reinnoire completa. Nu este un fenomen nou, Locke & Key a fost dezvoltat inainte de lansarea sezonului 1 si a durat cateva saptamani pentru confirmarea completa. In ciuda acestui fapt, sansele de a reveni sunt foarte bune, primele indicatii fiind ca scripturile sunt finalizate, iar termenele de productie cauta sa fie finalizate.

In plus, intr-un profil recent al lui Kenny Ortega din NYTimes , a fost mentionata si evenimentele live (concerte) pentru Julie si Fantomele, in curs de dezvoltare, cu articolul care spune :

,,Pandemia inseamna ca, in ceea ce priveste,, Julie si fantomele „, nebunia si evenimentele live sperate au fost amanate. Dar inca se mai verifica cu colegii sai de spectacol. ,,Ne trimite intotdeauna mesaje text”, a spus Reyes. ,,Ca:,, Hei, esti bine? Hei, totul este in regula? Aveti nevoie de ajutor?'”

Frustrati de lipsa stirilor oficiale privind reinnoirea de patru luni, fanii s-au organizat pentru ca spectacolul sa fie la moda pe retelele de socializare pe 13 ianuarie 2021, pe care l-a realizat in majoritatea regiunilor din intreaga lume. Cele mai multe postari includeau pur si simplu expresia ,,NETFLIX NE AVEM MAI MULT JATP”.

Exista si alte semne pozitive pentru reinnoire, deoarece Netflix mentine spectacolul ferm in centrul atentiei. Este una dintre putinele emisiuni care au fost transmise in direct in mod constant pe YouTube cu oriunde intre 100 si 500 de spectatori in orice moment. In plus, conturile de socializare pe care Netflix le ruleaza pentru spectacol raman active din mai 2021.

Coloana sonora a spectacolului continua sa functioneze bine si pe platforme precum Spotify, dupa cum a subliniat Kenny Ortega pe Instagram la inceputul lunii mai 2021.

Intr-un interviu pentru SunsetDrive Podcast de Anthony Smith lansat pe 1 aprilie, a fost mentionat sezonul 2, unde Kenny a spus urmatoarele: ,,Acum ne dezvoltam, acum scriem [sezonul 2], acum mergem inainte”, adaugand ca are ,,mari sperante”. Cu toate acestea, el a recunoscut ca inca mai asteapta ca Netflix sa le aprinda si sa le ,,permita sa mearga mai departe cu urmatoarea aventura a lui Julie si a fantomelor „.

La ce sa ne asteptam din sezonul 2 al lui Julie and the Phantoms

In ceea ce priveste povestea, seria cu siguranta se instaleaza frumos pentru orice al doilea sezon al lui Julie si fantomele . Pe masura ce DigitalSpy a acoperit , Kenny Ortega a discutat cu el cateva dintre planurile sale pentru sezonul 2, spunand ,,Speram ca lumea ne va alatura, in primul rand”. adaugand ,,avem cateva planuri mari pentru sezonul doi, pentru a merge si mai departe in povestile noastre si chiar mai departe in muzica noastra. Speram ca poate chiar sa luam acest lucru pe drum si sa facem un turneu pe  Julie and the Phantoms ca pe o experienta muzicala live. „

Ortega, de asemenea, a luat in calcul ca putem obtine raspunsuri cu privire la ceea ce se intampla de fapt in episodul final al sezonului 1, indiferent daca fantomele sunt sau nu fantome in final sau nu. El spune ca ,,se va raspunde foarte devreme in sezonul urmator”, dar nu clarifica dincolo de asta.

Dincolo de marea intrebare care depaseste sezonul 1, ne-am astepta si la o multime de muzica noua pentru al doilea sezon.

In ceea ce priveste momentul in care am putut vedea sezonul 2 care a reusit Netflix, probabil ca nu va iesi pana cel putin mai tarziu in 2021 (sau mai probabil in 2022), presupunand ca va primi o reinnoire rapida si va intra in productie in curand.