Cu ajutorul produselor profesionale de maximă actualitate, se pot obține manichiuri foarte complexe, estetice și cu rezistență îndelungată. Actualele produse profesionale sunt foarte ușor de utilizat, se usucă foarte bine cu ajutorul lămpii UV sau LED și nu sunt nici foarte scumpe.

Fsm-românia.ro – o ofertă care are multe avantaje importante!

Cunoscut deja de mulți clienți importanți din România, magazinul online Fsm-românia.ro este unul din cele mai importante locuri de unde puteți alege orice tip de produs profesional sau semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri de tip gel sau semipermanent.

Este vorba despre sute de tipuri de soluții profesionale pentru manichiuri, sute de tipuri de geluri pentru construcție, de aparatură ultramodernă, decoruri și tatuaje unghii, pudre acrilice de actualitate, peste 800 de tipuri de oje semipermanente, kit unghii cu gel,  diferite tipuri de seturi pentru manichiuri, produse Everin, etc.

Oferta nu include doar produse de producție proprie! Este vorba și de produse fabricate de alte branduri celebre în întreaga lume pentru calitate și rezistență, precum CANNI, EVERIN, BASE ONE, SILCARE, ROSALIND, VENALISA, MOLLY LAC, etc.

Ce este pudra acrilică?

Pudra acrilică reprezintă un produs foarte complex care se folosește cu succes în toate saloanele de manichiuri moderne din lume. Acest produs este foarte folositor pentru realizarea unor manichiuri foarte estetice. Înainte de a fi folosit, trebuie ca unghia să fie foarte bine pregătită, fără nici un fel de urmă de lac și fără nici un fel de grăsime pe suprafața ei. Sunt multe soluții degresante foarte eficiente astăzi în comerț. Inclusiv în oferta magazinului online Fsm-românia.ro veți găsi multe tipuri de soluții de acest gen.

Cu ajutorul acestui produs orice stilist profesionist poate obține un efect de luciu de sticlă foarte bun pe suprafața unghiei și nu numai. Este un produs care ajută enorm la reconstruirea unghiilor deteriorate sau rupte. Foarte util pentru manichiurile speciale dedicate evenimentelor importante, bineînțeles!

Specialiștii susțin faptul că o manichiură acrilică realizată cu produse profesionale de un stilist cu experiență, durează între 2 și 3 săptămâni.

În oferta Fsm-românia.ro aveți disponibile pudre acrilice de maximă actualitate marca SILCARE și ROSALIND. În acest moment prețurile sunt reduse și cumpărarea lor poate fi avantajoasă.

De luat în calcul sunt și diferitele modele de aparate pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri moderne: lămpi UV sau LED, sterilizatoare, freze electrice, dezinfectante profesionale, etc.

Vă recomandăm și gama de decoruri unghii și tatuaje. Cuprinde absolut toate tipurile de accesorii de acest gen. Ojele semipermanente sunt foarte interesante și de tipuri variate: FOREST, NEON, SMUZI, DISCO, fosforescentă, etc. Există și seturi avantajoase de oje semipermanente care pot fi comandate online de aici. Orice produs inclus în oferta FSM poate fi comandat atât de către orice fel de persoană fizică, precum și de către orice tip de salon de manichiuri (indiferent de cantitate!).