Moon Knight este urmatorul serial Marvel care va ajunge pe platforma Disney+ (30 martie) si primul sau trailer dezvaluie ca aceasta poveste va fi mai intunecata si mai intortocheata decat unele dintre cele anterioare.

Trailerul ne-a dat prima privire asupra lui Oscar Isaac in rolul principal, un personaj pe nume Steven Grant (care are cel putin o alta identitate), care sufera de insomnie si incepe sa aiba halucinatii si viziuni care il fac sa creada ca poate devine nebun. Steven devine in cele din urma Moon Knight, un erou care, ca si raufacatorul din Thunder Cats, devine un fel de mumie super-puternica si oarecum terifianta.

Seria va avea cateva diferente cheie in comparatie cu povestea din benzi desenate. Totul indica faptul ca Steven nu este acelasi milionar, ci un om care lucreaza la British Museum si care are probleme cu expozitia de artefacte egiptene. De asemenea, Steven se mai numeste si Marc (care este o referire la Marc Spector, care in benzi desenate este un mercenar), ceea ce ne face sa credem ca are si niste probleme de memorie si poate ca nu isi aminteste cine este, sau cine. a fost, complet.

Pe langa Oscar Isaac, seria Marvel il prezinta si pe Ethan Hawke ca raufacator principal, iar trailerul ne permite sa vedem si mai multe despre personajul sau si despre indicii despre identitatea lui.

Oscar Isaac ca Steven Grant / Marc Spector / Moon Knight

Aceasta serie va fi un fel de poveste de origine, in care un angajat al muzeului care are o tulburare de somn devine un super-erou care arata ca un zeu egiptean antic, numit Moon Knight.

Descrierea serialului spune ca Steven incepe sa aiba amintiri din alta viata si descopera ca are o tulburare de identitate si ca isi imparte corpul cu un mercenar pe nume Marc (care in benzi desenate este conectat cu zeul lunii, Khonshu), toate asta in timp ce trebuie sa descopere un mister legat de zeii Egiptului.

Ethan Hawke este Arthur Harrow? / Regele Soarelui?

IMDb nu mentioneaza numele personajului lui Hawke si asta este intentionat, Marvel vrea sa mentina surpriza cat mai mult timp posibil, dar trailerul dezvaluie o multime de indicii despre identitatea lui.

Il vedem cu parul lung si un costum rosu ars, plimbandu-se intr-un oras european unde este urmat de un grup de oameni care, cand se opreste, il venereaza de parca ar fi un zeu sau un lider de cult.

Acest lucru duce la teoria ca el este Dr. Arthur Harrow, care a aparut in benzi desenate in 1985 ca om de stiinta care efectueaza experimente asupra durerii, folosind in secret o serie de tehnici folosite de nazistii de la Auschwitz, pe care le foloseste asupra oamenilor. atrage atentia lui Moon Knight.

Teoria spune ca, din moment ce Harrow nu este un personaj atat de mare in benzi desenate, el va fi asociat cu raufacaciosul Rege Soare, care are unele asemanari cu personajul din trailer, cum ar fi coafura lui si faptul ca are urmatori. .care il adora

Gaspard Ulliel ca Anton Mogart

Personajul lui Ulliel (din Hannibal: Dawn of Evil) nu apare in trailer, dar se stie ca va fi Mogart, care este un hot expert (in arta si bijuterii) care are alter ego-ul lui Midnight Man. Mogart trebuie sa jefuiasca tot felul de piese valoroase, pana cand in cele din urma este oprit de Moon Knight si devine dusmanul sau.

May Calamawy si personajul ei necunoscut

Calamawy a aparut anterior in seria Ramy, iar personajul ei din Moon Knight nu a fost confirmat, dar multi cred ca ea este Marlene Alraune, care este aliatul si interesul romantic al lui Moon Knight, desi cu siguranta ar putea fi altcineva.

Emily VanCamp ca Sharon Carter

Acest lucru nu a fost confirmat de IMDb sau Marvel, dar daca cautati pe google, Sharon Carter apare in lista personajelor care apar in serie.

In Soimul si soldatul de iarna, s-a dezvaluit ca Carter si-a schimbat partea si acum este un raufacator care cauta razbunare, care a reusit sa se infiltreze in guvern dupa ce i-a „ajutat” pe soim si pe Bucky Barnes, dar nu stim care ar fi rolul ei. fi.rol in aceasta poveste. Poate ca timpul petrecut pe misterioasa „insula criminala” unde o gasesc Sam si Bucky a determinat-o sa se incruciseze cu Anton Mogat, sau poate ca va fi intr-o misiune speciala care o va conduce sa se intalneasca cu Arthur Harrow si Steven.