Ejacularea precoce este o problema grava pentru orice barbat si evident pentru orice cuplu. Imposibilitatea de a duce la bun sfarsit un act sexual este de multe ori condamnata si neinteleasa, insa trebuie sa stim ca vorbim despre o boala. Newspad.ro iti sare in ajutor si iti da cateva remedii impotriva ejacularii precoce.

Ginseng. Aceasta planta minune este utilizata inca din antichitate in cazul barbatilor care aveau probleme sexuale. Explicatia este simpla: anumite substante din compozitia ginsengului ajuta la mentinerea unei presiuni sangvine constante si a unei erectii pentru mai mult timp (fara ca barbatul sa ajunga la orgasm). Poti apela la ceaiul de ginseng, la capsulele care contin ginseng (de cele mai multe ori sub forma de suplimente alimentare) sau chiar la unguente (masajul local rezolva problema).

Sofran. Sofranul este un condiment cunoscut pentru puterile sale de stimulare a libidoului. Se recomanda consumul sofranului cu o cana de lapte fierbinte si alaturi de cateva migdale macinate in fiecare dimineata, iar rezultatele vor fi vizibile inca din prima saptamana.

Uleiul de ricin. Masajul local cu ulei de ricin se pare ca ajuta. Maseaza zona dintre anus si testicule timp de 5 minute cu putin ulei de ricin, pe care il gasesti aproape in orice farmacie. Masajul ofera usurare si relaxare zonei si inlatura tensiunea care precede ejacularea prematura.

Ceapa verde. Semintele de ceapa verde sunt inca un aliat in lupta impotriva ejacularii precoce. Amesteca o lingura de seminte de ceapa verde cu 1 litru de apa si bea din acest preparat de 3-4 ori pe zi, inainte de mese. Se recomanda o cura de 1 luna de zile pentru rezultatele dorite.

Usturoi. Inca un ingredient secret impotriva ejacularii precoce, de data aceasta la indemana oricui. Specialistii recomanda consumul usturoiului cat mai des, in ciuda respiratiei neplacute care ramane dupa. Insa cu o igiena orala buna, cateva boabe de cafea sau cateva frunze de patrunjel, vei scapa si de mirosul neplacut.

Extracte din plante. Extractul de ovaz salbatic si extractul de paducel imbunatatesc performanta sexuala si ajuta in problema ejacularii precoce. Acestea induc o stare de relaxare si ajuta la reglarea tensiunii arteriale (care este una din cauzele ejacularii precoce).