Chiar daca in ultimul timp romanii prefera vacantele in strainatate, o mare parte dintre ei, aleg si litoralul romanesc, in speranta ca vor gasi ceva mai bun ca in anii trecuti.

Spre dezamagirea lor, lucrurile merg din ce in ce mai rau, iar hotelurile sunt din ce in ce mai putin interesate de bunastarea turistilor.

Ca si pana acum, pe litoralul romanesc se fura din camere, camerele sunt murdare, se inregistreaza toxinfectii alimentare, personalul nu respecta normele de igiena, meniul are putine optiuni, personalul este foarte rece cu turistii.

Dupa parerile turistilor, urmatoarele hoteluri de pe litoralul tarii noastre ar trebui evitate daca va doriti o vacanta linistita si lipsita de neplaceri:

Hotel Minerva din Eforie Nord este un hotel de 2 stele. Turistii cazati la acest hotel sustin ca miroase urat in camere, in unele dintre ele lipsesc becuri, instalatia din bai este defecta iar personalul nu se comporta adecvat.

Hotel Picadilly din Mamaia, un hotel de 2 stele. Turistii veniti sa se relaxeze au gasit aici insecte in camere, mobila veche, miros insuportabil, mizerie in camere, meniu cam sarac.

Hotelul Delfin din Mamaia are tot 2 stele si nu a multumit turistii care au venit in vacanta. Baile nu au scurgere iar apa intra in camere, prosoapele din camere sunt murdare, mucegai in camere si bai, mobila este veche.

La Hotelul Mamaia Nord de 3 stele, turistii au fost neplacut surprinsi cand au gasit gandaci in camere, baile murdare si miros neplacut in camere.

Hotelul Riviera din Mamaia, un hotel de 3 stele isi asteapta turistii cu bai nerenovate, meniuri sarace, mizerie in camere, lifturi care nu functioneaza si mobilier invechit.

Victoria Hotel din Mamaia de 3 stele, este de evitat pentru ca aici gasiti mucegai in camere, mobilier vechi, personalul nu face curatenie si nu schimba prosoapele, mancarea este proasta.

Un alt hotel din Mamaia, Hotelul Perla de 3 stele se afla si el printre locurile de evitat ale litoralului romanesc. Turistii care au fost aici sustin ca au gasit  camere si bai foarte mici, usi la bai care nu se inchid, se fura din camere, se preia greu comanda la masa, prosoape rupte in camere.

Hotelul Orlando din Venus ne intampina cu miros de fum de tigara in camere, mobilier deteriorat, prize defecte, program fix la apa calda, nu se schimba lenjeria si prosoapele.

Hotelul Balada din Saturn are 3 stele iar turistii afirma ca au gasit aici instalatii defecte la baie, mancare de proasta calitate si personal necalificat.

Hotelul California din Cap Aurora de 3 stele ne ofera obiecte sanitare ruginite, mobilier vechi, frigider defect, miros de mucegai in camere, lenjerie uzata, servirea lasa de dorit, mancare prost gatita.

Nici hotelurile mai scumpe nu ofera clientilor servicii mai bune. Cateva exemple ar fi:

Hotelul Bavaria Blu din Mamaia, un hotel de 4 stele, isi asteapta clientii cu gandaci in camere, instalatii sanitare defecte, mancare proasta, apa murdara in piscine, prosoape rupte si patate.

Hotel Malibu din Mamaia, tot de 4 stele, ofera turistilor gandaci pe balcon, pahare murdare, servire proasta, aer conditionat fara telecomanda, bai urat mirositoare, instalatii sanitare incomplete.

Complexul Bran Brad Bega din Eforie Nord, de 4 stele, i-a dezamagit pe turistii care l-au ales ca destinatie de vacanta. Clientii au gasit aici lejnerie murdara, instalatiile din bai defecta, centrul spa si sala de fitnmess inchise, fetele de masa din restaurant murdare, mancarea gatita prost.

Asa ca nu mai are rost sa ne intrebam de ce romanii prefera litoralul bulgaresc sau pe cel turcesc in locul litoralului tarii noastre.

Ca la noi, la nimeni: si preturi mari si servicii de proasta calitate.